Ga naar hoofdinhoud
When engineering meets talent

When engineering meets talent

Engineering en variatie, wij zorgen voor de juiste uitdaging!

Ben jij onze toekomstige engineer?

     

STAP 1 - WAAROM JIJ VOOR ONS KIEST?

Ga je met ons op pad dan kies je voor een loopbaan boordevol afwisseling en uitdaging. Projecten om de tanden in te zetten bij mooie bedrijven waar je volop je talenten kunt ontplooien.

>> Testimonials van ENGI'neers

 

 

STAP 2 - KOM JIJ JE RUGZAK BIJ ONS VULLEN?

Wil jij van heel wat sectoren en functies proeven, bloei je open bij variatie en zit flexibiliteit je in de genen, dan passen we ongetwijfeld bij elkaar. Kom je aan boord bij ENGI TALENTS dan kies je voor een betrouwbare werkgever, die jou de projecten voorschotelt die bij je passen, op korte & lange termijn. Bovendien ondersteunen we je groei, houden we je kennis up-to-date en vormen we met zijn allen een hecht team. Af en toe een feestje: moet kunnen, toch?!

Of je nu een doorgewinterde rot bent die zijn/haar ervaring wil delen in tal van bedrijven/sectoren of een ENGI’neer allergisch aan sleur en klaar om je verder te onplooien: bij ons voel je je thuis! Wij houden je aan de slag en zorgen voor uitdagende projecten. 

Uiteraard vullen we je rugzak op een andere manier en zorgen we voor een zeer correcte verloning, tal van extralegale voordelen, een opleidingsbudget en meer. Kwestie van voldoende reisbudget bij elkaar te sprokkelen!

>> Solliciteer nu!                                                  

Ben jij wie we zoeken?

                     

 

 

 

STAP 3 - ENGI TALENTS, DAT IS 1 GROOT TEAM!

Akkoord, je voert projecten uit bij onze klanten, maar dat betekent niet dat je er alleen voor staat. Wij vormen een hechte community, bieden je de nodige ondersteuning, opleidingen en klankborden aan én organiseren geregeld leuke activiteiten. Zo blijven jij en je 250 collega’s helemaal aangesloten, vloeit de kennis rijkelijk via een eigen online platform en voel je je elke dag goed in je vel.

Al sinds 1995 zijn we gespecialiseerd in CAD- en Project Consultancy en zijn we een gedreven business partner voor heel wat toonaangevende klanten.

>> Ontdek onze projecten

 

 

  

STAP 4

Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Een concrete vacature? Daar werken we niet mee!

We vertrekken immers vanuit jouw kwaliteiten, wensen en talenten.

We garanderen je een verder carrièrepad vol uitdagingen, een correct loon en een job die je als gegoten zit. 

Contacteer ons en we bekijken samen de mogelijkheden.

De skills van een ENGI'neer?

+32 51 261 881