Ga naar hoofdinhoud

UNILIN EN ENGI TALENTS TREKKEN AL JAREN SAMEN AAN DE KAR

Unilin en Engi Talents go way back. Al jaar en dag helpen onze ENGI'neers het volledige Unilin-team met hun uitdagingen. Engi Talents biedt een brede ondersteuning bij de verschillende sites van Unilin. Deze gaat van CAD Consultancy tot Project Consultancy. Momenteel zijn er dus heel wat verschillende ENGI'neers aan de slag bij Unilin.

Lees hier enkele getuigenissen van een selectie van ENGI'neers die momenteel actief zijn op Unilin:

 

 

Een duurzame samenwerking om op verder te bouwen

Unilin laat wereldwijd een stevige indruk na. De productie draait dan ook op volle toeren. Een bedrijf in groei zoekt uiteraard mensen met de juiste capaciteiten, en daar speelt Engi Talents naadloos op in. Onze ENGI’neers ondersteunen al enige tijd het Unilin-team, drijven zo de capaciteit op en geven het beste van zichzelf in diverse afdelingen. Het resultaat van de juiste mensen op de juiste plaats? Veel succesvolle projecten en een vertrouwensband om ‘u’ tegen te zeggen.

                                                         

Handen tekort in het succesvolle Unilin

De coronacrisis stuurt de vraag naar vloeren de hoogte in, en Unilin dient snel te schakelen om dergelijke pieken optimaal op te vangen. Je raadt het al? De helpende handen van onze ENGI’neers vermenigvuldigen zich en steeds meer project engineers begeven zich iedere dag richting de site in Wielsbeke. Zowel technisch tekenaars als productieplanners en -coördinatoren zetten er hun tanden in de dagdagelijkse uitdagingen. Een win-win voor beide partijen, volgens heel wat ENGI’neers. “Wij verweven unieke inzichten in de productie van Unilin, en tegelijkertijd halen we druk van de ketel voor de interne medewerkers”, vertellen Carl Malfait en Alexander De busschere, beiden project engineer voor Engi Talents bij Unilin.

                                                                 

Engi Talents kiest resoluut voor plug and play

Vragen bij Unillin blijven nooit onbeantwoord. Integendeel, Engi Talents stelt meteen alles in het werk en gaat op zoek naar de ideale match. Lieven Samyn, accountmanager bij Engi Talents en verantwoordelijk voor de samenwerking met Unilin, stemt de violen. Hij zoekt naar oplossingen, de geschikte engineers met de juiste capaciteiten, en streeft ook steevast naar een sterke persoonlijke connectie. “Door aan doorgedreven matchmaking te doen en issues op voorhand te tackelen, kunnen we razendsnel schakelen en zijn onze ENGI’neers quasi onmiddellijk inzetbaar”, vertelt Lieven. Het plug and play-verhaal is dan ook onze grootste troef. De neuzen staan meteen in dezelfde richting en de opvolging verloopt van een leien dakje. Een verademing voor zowel Unilin als onze project engineers.

                                                         

Opportuniteiten in de toekomst

De duurzame relatie met Unilin is gunstig voor beide partijen. We kennen immers elkaars sterktes én zwaktes, en dat resulteert in een steeds gesofisticeerdere samenwerking. Dat ook de inzetbaarheid en de tevredenheid voor beide partijen op die manier toeneemt, hoeven we je niet te vertellen. Meer zelfs, onze ENGI’neers zijn écht thuis bij Unilin en dat stelt hen in staan om de behoeften van het bedrijf snel te detecteren. “We lossen niet alleen stilstanden snel op, maar gaan preventief te werk om ze in de toekomst te voorkomen”, stelt Billy Van Tieghem, project engineer bij Engi Talents. Zo werken we niet alleen op vraag van hen, maar durven we ook problemen aan te kaarten en in te spelen op opportuniteiten. De krachten bundelen levert het meeste op, en achter die filosofie scharen Unilin en Engi Talents zich al jaar en dag. Of deze samenwerking veelbelovend is voor de toekomst? Dat staat vast!

Ik fungeer als aanspreekpunt zowel voor de ENGI'neers als voor Unilin. Tussen twee vuren zou je denken, maar niets is minder waar. Dankzij mijn technische achtergrond en jarenlange ervaring zorg ik er graag voor dat telkens het plaatje klopt.

Lieven Samyn, Senior Account Manager Engi Talents

Benieuwd wat Engi Talents voor jou kan betekenen?

Ontdek onze sterke profielen, laat ze je overtuigen en merk onmiddellijk de meerwaarde van onze dienstverlening, ondersteuning en talenten. 

Meer weten

+32 51 261 881