Ga naar hoofdinhoud
Welkom op het seminar met Sven Nys ' Winners have a plan'

— Events

Welkom op het seminar met Sven Nys ' Winners have a plan'

Sport meets business! Ontdek samen op ons inspirerend seminar samen met Sven Nys wat topsport en topondernemen gemeen hebben! 

De vele ervaringen die Sven Nys op deed tijdens zijn sportcarrière zijn de basis voor het seminar die Sven brengt. Met aandacht voor de factoren carrière, teamwork, motivatie, focus en gedrevenheid licht Sven met veel plezier toe hoe hij op die manier zijn lange carrière kon verwezelijken. 

Benieuwd naar hoe een (ex-)veldrijder inzichten kan geven om op topniveau te ondernemen? 

Afspraak op 25/11 in Frame21 te Herentals of op 2/12 in de Ghelamco Arena te Gent om 19 uur, voor het Engi Talents seminar 'Winners have a plan'. 

Gelieve er rekening mee te houden dat u de CovidSafeBE-app dient te tonen bij aankomst. Bij het scannen van de QR code, dient deze groen te kleuren. Dit kan bij het scannen van vaccinatiecertificaat, testcertificaat & herstelcertificaat

Interesse? Registreer je dan gratis hier


Seminar 'Sheet Metal'

Do’s en don’ts bij plaatbewerking, ons volgend seminar! Hier gaan we dieper in op het ontwerptechnische in plaatbewerking én de vele productiemogelijkheden met plaat.

Webinar 'Aandrijftechnieken'

Aandrijfmotoren bestaan er in allerlei groottes en specificaties. Daarbij worden ook heel wat vaktermen gebruikt waardoor je snel het overzicht kan verliezen. Heb je een synchrone of asynchrone motor nodig? Is dit dat een AC motor of DC motor? Kan een servomotor of stappenmotor gebruikt worden?  Heb je nog een bijkomende reductie nodig? En wordt deze via frequentieomvormer gestuurd? Kortom, heel wat specifieke zaken waar je rekening mee moet houden bij de keuze van uw aandrijving.

Webinar 'Leiding geven op afstand'

Benieuwd naar enkele tips & tricks rond remote leiding geven?

Webinar 'BIM voor Projectmanagers en Coördinatoren

Interesse hoe je BIM verder in de praktijk toepast bij de realisaties van de meest uitdagende projecten? Verschillende BIM toepassingen worden uitgelegd aan de hand van concrete case studies. We leggen hierbij sterk de nadruk op samenwerken en coördineren.

+32 51 261 881