Ga naar hoofdinhoud

House of Talents bestaat uit 12 gespecialiseerde bedrijven in België die meer dan 3000 talenten inzetten, elk gericht op knelpuntberoepen & talentmanagement. Succes is een attitude ... Talent aantrekken zit in ons DNA en daar kunt u als werkgever van genieten.

Ons talent zorgt mee voor uw succes, ze staan klaar voor de invulling van zowel korte- als langetermijnprojecten. Een oplossing op maat? Alles is mogelijk. Met House of Talents gaan we voor niets minder dan kwaliteit, onze talenten zorgen ervoor dat uw bedrijf naar het hoogste niveau getild wordt.

Onze dochterbedrijven HR Talents, Sales Talents, Financial Talents, Executive Talents & ICT Talents werken nauw samen om bedrijven te ontzorgen. Hun talent staat klaar om uw noden op korte en lange termijn op te vangen.

Contacteer ons

Ontdek HR Talents:

HR Talents is een HR dienstverlener pur sang. Reeds meer dan 10 jaar matchen we HR professionals aan bedrijven. Onze talent pool van 10.000 gescreende HR professionals, wordt uw talent pool voor talent. Het samenbrengen van HR professionals en toegevoegde waarde bieden is dan ook onze passie. Elkaar inspireren en ondersteunen, daar draait het om. Contacteer ons en ontdek wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Ontdek Sales Talents:

We zijn er voor sales, door sales. Wilt u uw salesteam naar een volgend niveau tillen? Nood aan (tijdelijke) ondersteuning op de customer service-afdeling? Op zoek naar een showroomverkoper die dag na dag het verschil maakt? Wel, dat talent hebben we voor u. Of u nu op zoek bent naar een young potential of ervaren medewerker: wij zorgen voor de juiste kandidaat die past binnen uw organisatie en snel voor rendement zorgt.

Ontdek Financial Talents:

Financial Talents dat is meer dan 10 jaar ervaring in het rekruteren, selecteren en outsourcen van financiële professionals. Nood aan een boekhouder, controller, finance manager,…? Als specialist in boekhoudkundige en financiële profielen staan we garant voor een kwalitatieve selectie. Wij zijn thuis in de sector en met onze expertise en kennis kunt u uw financiële afdeling bouwen.

Ontdek ICT Talents:

Al meer dan 15 jaar is ICT Talents uw trotse consultancy partner! Openheid, eerlijkheid en wederzijds respect zijn bij ons geen loze begrippen. Reken op een vertrouwenspartner die uw business begrijpt en de perfecte match tussen IT en mens weet te bewerkstelligen. Wij denken met u mee.

Ontdek Executive Talents:

Als Talent Acquisition Provider ondersteunen wij u graag bij specifieke en vaak schaarse profielen die essentieel zijn binnen uw bedrijf en het succes en de verdere strategie van uw organisatie mee bepalen. Wij onderscheiden ons door onze doelgerichte en tailormade approach en kunnen bouwen op een solid track record van meer dan 20 jaar binnen Direct & Executive Search, Consultancy & Interim Management.

Wil u het talent van uw teamleden verder ontwikkelen? 

Dan kan u beroep doen Quintessence. Quintessence is een ervaren consultingbureau in people management en organisatieontwikkeling. Al 35 jaar lang, zijn wij sterk in het beoordelen, ontwikkelen en motiveren van mensen. In al onze producten en diensten verbinden wij de missie van de organisatie & de passie van de medewerkers, individueel talent & het belang van de juiste werkcontext, het perspectief van het team & het individu, de voordelen van digitale media & kwalitatief face-to-face contact. Wij bespreken graag met u onze services.

Way of working

Werving & Selectie

Bent u op zoek naar een vaste medewerker? Dan hebben onze accountmanagers de geschikte kandidaat ongetwijfeld al op het oog. Wij nemen het volledige rekruteringsproces op ons en samen met u bekijken we over welke skills een kandidaat moet beschikken. Weg met het lezen van een stapel cv’s! Wij ontzorgen u.

Consultancy/freelance

Op zoek naar flexibel inzetbare ondersteuning? Iemand die zich engageert voor uw korte- of langetermijnproject? We hebben tal van consultants en freelancers die er met plezier mee de schouders onder zetten en over de nodige kennis en ervaring beschikken. Een snelle opstart gegarandeerd!

bedrijven

1 gemeenschappelijke visie: success is an attitude.

Als onderneming heeft u meerdere gespecialiseerde profielen nodig. Van sales professionals tot boekhouders die van aanpakken weten, maar misschien ook ingenieurs of techniekers. Al deze talenten vindt u terug bij House of Talents! Met maar liefst 12 bedrijven ontzorgen wij u volledig op vlak van medewerkers! Ontdek hier onze andere dochterbedrijven.

Contacteer ons! 

Met welk bedrijf wenst u contact op te nemen:
+32 56 239 530 Spontaan solliciteren