Ga naar hoofdinhoud

WERKEN ALS
PROJECT
VERPLEEGKUNDIGE
IN ANTWERPEN?

Ik zen er kleir voor!

 

Zin om aan de slag te gaan als project verpleegkundige in de Antwerpse ziekenhuizen?

Dat betekent dat je vast in dienst bent bij Care Talents, terwijl je opeenvolgende projecten uitvoert op verschillende ziekenhuisafdelingen.

ZOT VAN DE ZIEKENHUISWERELD EN VAN ANTWERPEN?

GOEI NIEUWS! Bij Care Talents kan je jouw liefde voor 't stad en voor het ziekenhuis perfect combineren. Als Project Verpleegkundige bij Care Talents kan je aan de slag in de Antwerpse ziekenhuizen en dat op een waaier aan verschillende (technische) afdelingen

WAT DOET EEN PROJECT VERPLEEGKUNDIGE?

Werken als Project Verpleegkundige, betekent dat je een vaste medewerker bent bij Care Talents die op projectbasis aan de slag gaat binnen een brede waaier van zorginstellingen en zorgafdelingen. Neurologie, pediatrie, orthogeriatrie, spoed, oncologie... En ga zo maar door! Alles ligt binnen jouw bereik als Project Verpleegkundige! Projecten duren minstens drie maanden en worden in samenspraak met jou verlengd.

Amai seg, da's tof!

AFDELINGEN

Als Project Verpleegkundige bij Care Talents krijg je de kans om verschillende afdelingen van het ziekenhuis te ontdekken. Denk maar aan chirurgie, geriatrie, heelkunde, intensieve zorgen, pediatrie, OK, PAAZ, radiologie, revalidatie, spoedgevallen,...

ZIEKENHUIZEN

Care Talents werkt samen met een brede waaier van verschillende ziekenhuizen en ziekenhuiscampussen in Antwerpen. 

                     

Het leukste aan mijn job als Project Verpleegkundige is dat ik op ieder project met nieuwe technische handelingen te maken krijg. Ik hou van de uitdaging en het feit dat ik telkens nieuwe expertise kan opbouwen!

Isa

Project Verpleegkundige - Team A'pen

                       

BENIEUWD NAAR ONZE VACATURES?

Check ze hier!

WIL JIJ OOK PROJECT VERPLEEGKUNDIGE WORDEN?

Solliciteer nu en start jouw nieuw avontuur bij Care Talents!

AMAI NOG NIE!

+32 56 245 644