Ga naar hoofdinhoud

WERKEN ALS
PROJECT VERPLEEGKUNDIGE?

 

Start je avontuur!

HALLO, WIJ ZIJN CARE TALENTS!


De Project Verpleegkundigen van Care Talents, dat zijn meer dan 350 verpleegkundigen die op projectbasis aan de slag gaan bij onze klanten in de thuiszorg, ouderenzorg en ziekenhuiszorg.


Het zijn stuk voor stuk avontuurlijke en nieuwsgierige doeners, met een hart voor de zorg en de nodige verantwoordelijkheidszin. Sociale diertjes die genieten van zorgen, ontzorgen en begaan zijn met hun omgeving. 

Ontdek onze vacatures!

 

Herken jij jezelf in deze beschrijving en ben je op zoek naar een vaste job boordevol variatie? Dan is werken als Project Verpleegkundige ongetwijfeld iets voor jou!

Daarbovenop word je omringd door een team van fantastische collega’s, rijd je rond in een prachtige Mini en kan je vertrouwen op een persoonlijke ondersteuning en coaching. Nog niet overtuigd dat dit jouw droomjob is? Lees dan snel verder!

 

WAT DOET EEN PROJECT VERPLEEGKUNDIGE?

Werken bij Care Talents als Project Verpleegkundige, betekent dat je vast in dienst bent bij Care Talents, terwijl je de mogelijkheid krijgt om opeenvolgende projecten uit te voeren binnen een brede waaier van verschillende zorgdomeinen. Ziekenhuizen, woonzorgcentra, thuiszorgorganisaties, privé-instellingen, ... Noem maar op! Alles ligt binnen jouw bereik als Project Verpleegkundige! Projecten duren minstens drie maanden en worden in samenspraak met jou verlengd.

                                   

                             

 

WAT TYPEERT EEN PROJECT VERPLEEGKUNDIGE?

Project Verpleegkundigen bij Care Talents hebben in de eerste plaats een enorm groot hart voor de zorg. Daarnaast hebben ze een HBO5, bachelordiploma of specialisatie in de verpleegkunde op zak. Ze houden van variatie, en zijn nieuwsgierig om verschillende zorgdomeinen te verkennen. Ze gaan een uitdaging niet uit de weg en delen enthousiast hun opgebouwde expertise telkens ze in een nieuw project terechtkomen.

Solliciteer nu! 

                 

                                        

WAT ZIJN DE VOORDELEN?

Variatie

Als Project Verpleegkundige bij Care Talents is geen enkele dag hetzelfde. De job bruist van variatie en nieuwe uitdagingen. Zo kan je proeven van het werk op verschillende afdelingen van het ziekenhuis, de thuiszorg, vaccinatiecampagnes, klinisch onderzoek,... En nog zoveel meer! Op elk project doe je nieuwe ervaringen op en leer je nieuwe mensen kennen. Kiezen is verliezen? Niet bij Care Talents!

Expertise opbouwen

Bij Care Talents ontpoppen Project Verpleegkundigen zich tot echte experts en rolmodellen binnen de zorg. Ze dragen een stevige rugzak vol kennis en ervaring, die ze hebben opgedaan op verschillende projecten. Bovendien krijgen ze vanuit Care Talents continu de kans om te groeien, evolueren en bij te leren. Dit door persoonlijke begeleiding en The Care Academy. Via een maatwerk van online trainingen, persoonlijke coaching en externe opleidingen groeien ze dus uit tot een nog betere versie van zichzelf!

Salarispakket

Project Verpleegkundigen zijn vast in dienst bij Care Talents en krijgen dan ook een contract van onbepaalde duur. Daarnaast worden ze op maandbasis verloond op basis van de geldende IFIC loonschalen en kunnen ze rekenen op een mooi pakket aan extralegale voordelen. Aangezien ze op projectbasis werken en dus op verschillende locaties komen, krijgen ze als kers op de taart een prachtige Mini met tankkaart, zodat ze zich flexibel kunnen verplaatsen.

SOLLICITEER VANDAAG NOG!

Zorg voor anderen, zorg voor jezelf! It’s a Care Talents’ lifestyle.
Solliciteer vandaag nog bij Care Talents!

Start je avontuur!

+32 56 245 644