Ga naar hoofdinhoud

The Care Community

Kiezen voor Care Talents is veel meer dan kiezen voor een job en een carrière. Pure fun, een (h)echte community, tal van leuke events én verbondenheid: daar ga je voor. Werken is één ding, maar daarnaast heb je ook een leven en dat maken we graag nog een stuk leuker. Van een toffe teambuilding tot een eigen HOT-festival: onze community bruist, meer dan ooit!

                                            

Tal van events & leuke activiteiten

Jij smijt je gepassioneerd op je job, maar je zet ook voluit je tanden in het leven. Wel, daar helpen we je graag bij. Jaarlijkse teambuildings, een potje paintball, een verkwikkende yogasessie, een ‘summer event’ met muziek, een hapje en een drankje en tal van leuke bijeenkomsten: CARE TALENTS leeft. Je leert collega’s kennen, smeedt banden voor het leven en maakt deel uit van een hecht team. Nee, jij staat er niet alleen voor!

 

Een levendige Facebook community

Een praktisch vraagje, benieuwd of een nieuw project wat voor jou is of simpelweg een leuke foto delen? Onze Facebook community is er voor jou! Stel je vragen, lucht je hart, blijf in contact met collega’s en weet dat wij en zij er voor je zijn. Jij maakt deel uit van een groter geheel, een team waar je je van dag één in thuis voelt. Onze community is exact dat warme dekentje waar je nood aan hebt!

 

Geef Care Talents meer vorm

Je eigen stempel drukken en mee vorm geven aan het Care Talents van morgen? Dat kan! Jouw mening wordt gevraagd en gehoord! Geef advies, bezorg je input en ga de conversatie aan. Onze community werkt in twee richtingen en jouw input wordt gewaardeerd.

It's not just a job, it's a Care Talents' lifestyle!

                                                                                                                      

MEER WETEN?

Wil jij ook deel uitmaken van onze community? Wil je de mogelijkheden bespreken of ben je een verpleeg- en of zorgkundige die voor ons aan de slag wil?

Contacteer ons

+32 56 245 644