Ga naar hoofdinhoud

The Care Academy

Geef je carrière een duwtje in de rug!

Jezelf ontwikkelen, groeien in je job en/of nieuwe skills opdoen om een carrièrestap te nemen? Dan is onze Care Academy wat voor jou. Bij Care Talents hechten we dan ook veel belang aan ieders groeitraject en investeren we in leren!

Wat is The Care Academy?

The Care academy is ons nagelnieuwe ontwikkelingsplatform waar onze project staffing teamleden kunnen genieten van opleidingen en carrièrecoaching binnen hun persoonlijke groeitraject. Nieuwe skills voor een specifiek project verwerven, een volgende carrièrestap zetten of misschien wel je algemene kennis wat bijspijkeren? Het kan! Het platform bestaat uit 3 pijlers, die op maat kunnen ingezet worden:

                                                 

 

 

DOCZERO


De gezondheidszorg is continu in beweging. Bij Care Talents zijn we ervan overtuigd dat blijven leren essentieel is om aan de evoluerende kwaliteitseisen in de zorg te voldoen. Daarom hebben we het bekende online leerplatform voor zorgprofessionals DOCZERO naadloos geïntegreerd in onze eigen omgeving. Zo hebben onze teamleden toegang tot een massa e-learningmodules op vlak van verpleeg- en zorgkundige kennis en vaardigheden. Nood aan bijkomende skills voor een specifieke opdracht of kan je kennis een opfrissing gebruiken? We take care of it!

CAREER COACH


Je eigen carrièrecoach? Wees maar zeker! Door middel van een individueel coachingstraject laten we jou niet alleen op technisch en theoretisch vlak, maar ook op persoonlijk vlak groeien. Via een gefundeerde en individuele aanpak tillen onze HR en technical teamleaders jouw carrièrepad naar een hoger niveau. We reiken je inzichten aan, houden je een spiegel voor en schatten samen je slaagkansen in. Zo kom je sterker in je schoenen te staan en bereiken we samen jouw loopbaandoelen.

EXTERNE OPLEIDINGEN


Momenteel omvat The Care Academy ook al 2 externe opleidingen. Zo kun je de kaderopleiding van verpleegkundige naar hoofdverpleegkundige volgen en ook de brugopleiding van HBO5 naar Bachelor Verpleegkundige is opgenomen in het aanbod. Past het in je carrièreplan, wat zijn je kansen op slagen en valt het te combineren met je werk? We bekijken samen met jou het totaalplaatje, zorgen voor coaching en helpen je slagen.

                                         

 


Maatwerk!

Al onze opleidingen zijn maatwerk en vertrekken vanuit jouw talenten, capaciteiten, noden en wensen. Samen bespreken we je interesses, waar je naartoe wil en houden we je een realistische spiegel voor. Wij laten je groeien, evolueren en bijleren. The Care Academy staat voor maatwerk en daar kan jij enkel maar sterker van worden.

                                           Meer weten?

Meer weten wat onze Care Academy voor jou als project staffing teamlid kan betekenen? Wil je de mogelijkheden bespreken of ben je een verpleeg- en of zorgkundige die voor ons aan de slag wil?

Contacteer ons