Ga naar hoofdinhoud

The Care Academy

Geef je carrière een duwtje in de rug!

Jezelf ontwikkelen, groeien in je job en/of nieuwe skills opdoen om een carrièrestap te nemen? Dan is onze Care Academy wat voor jou. Bij Care Talents hechten we dan ook veel belang aan ieders groeitraject en investeren we in leren! Benieuwd hoe The Care Academy jouw carrière als project verpleegkundige een boost kan geven? Lees dan snel verder.


Wie kan lid worden van The Care Academy?

The Care Academy is een ontwikkelingsplatform voor de project verpleegkundigen van Care Talents. Zin om ook deel uit te maken van ons team van project verpleegkundigen?

WAT IS THE CARE ACADEMY?

The Care academy is ons nagelnieuwe ontwikkelingsplatform waar project verpleegkundigen kunnen genieten van opleidingen en carrièrecoaching binnen hun persoonlijke groeitraject. Nieuwe skills voor een specifiek project verwerven? Een volgende carrièrestap zetten? Of gewoon je algemene kennis en vaardigheden wat bijspijkeren? Het kan! The Care Academy bestaat uit drie delen, die op maat kunnen ingezet worden:

ONLINE TRAININGEN

Als project verpleegkundige bij Care Talents kom je op verschillende projecten terecht in uiteenlopende zorginstellingen. Aangezien ieder project zijn eigen kennis en vaardigheden vereist, is het belangrijk om up to date te blijven. Via The Care Academy kunnen project verpleegkundigen waar nodig bepaalde kennis of verpleegtechnische handelingen opfrissen, via online trainingen op DOCZERO.

PERSOONLIJKE COACHING

Je eigen carrièrecoach? Wees maar zeker! Door middel van een individueel coachingstraject laten we jou niet alleen op technisch en theoretisch vlak, maar ook op persoonlijk vlak groeien. Via een gefundeerde en individuele aanpak tillen onze HR en technical teamleaders jouw carrièrepad naar een hoger niveau. We reiken je inzichten aan, houden je een spiegel voor en schatten samen je slaagkansen in. Zo kom je sterker in je schoenen te staan en bereiken we samen jouw loopbaandoelen.

EXTERNE OPLEIDINGEN

Momenteel omvat The Care Academy ook al 2 externe opleidingen. Zo kun je de kaderopleiding van verpleegkundige naar hoofdverpleegkundige volgen en ook de brugopleiding van HBO5 naar Bachelor Verpleegkundige is opgenomen in het aanbod. Past het in je carrièreplan, wat zijn je kansen op slagen en valt het te combineren met je werk? We bekijken samen met jou het totaalplaatje, zorgen voor coaching en helpen je slagen.

                                                  


Maatwerk!

Al onze opleidingen zijn maatwerk en vertrekken vanuit jouw talenten, capaciteiten, noden en wensen. Samen bespreken we je interesses, waar je naartoe wil en houden we je een realistische spiegel voor. Wij laten je groeien, evolueren en bijleren. The Care Academy staat voor maatwerk en daar kan jij enkel maar sterker van worden.

 

                                            

Wanneer start The Care Academy?

Eens jouw onboarding als project verpleegkundige bij Care Talents succesvol is afgerond en je goed bent ingewerkt in de wondere wereld van projectverpleging, kan jouw avontuur binnen The Care Academy van start gaan. Samen met jouw HR teamleader en jouw Technical teamleader wordt jouw leertraject met verschillende online trainingen, persoonlijke coachings of externe opleidingen in kaart gebracht. 

 

                                                           

Meer weten?

Meer weten wat onze Care Academy voor jou als project staffing teamlid kan betekenen? Wil je de mogelijkheden bespreken of ben je een verpleeg- en of zorgkundige die voor ons aan de slag wil?

Contacteer ons

+32 56 245 644