Ga naar hoofdinhoud
Onze diensten

Onze diensten

                  

 

Bij Care Talents staan we garant voor een brede waaier aan jobs in de zorg. Daarbij houden we rekening met jouw wensen, noden en beschikbaarheden. Wij denken mee en stellen net die jobs voor die je als gegoten zitten.

 

 

PROJECT STAFFING

Als klant kun je rekenen op een ruime, gemotiveerde en getalenteerde pool aan verpleeg- en zorgkundigen. Daar staan we voor garant en zetten we ons elke dag voor in. Wij ontzorgen je volledig, vullen je openstaande functie snel in en zorgen voor de perfecte match en begeleiding. Wij zorgen uitstekend voor onze medewerkers en daar pluk jij in de praktijk de vruchten van. Reken op één vaste contactpersoon die jouw wensen en noden door en door kent, transparante prijzen en flexibele oplossingen. Op onze verpleeg- en zorgkundigen en Care Talents kun je bouwen. Wij zorgen voor de nodige opvolging en ondersteuning gedurende het hele traject.

                 

INTERIM

Als zorginstelling tijdelijk extra krachten nodig? Die hebben we voor je! Vervangingen, ziektes of piekperiodes? Reken maar op onze uitzendkrachten. Stuk voor stuk capabele zorgmedewerkers met de juiste opleiding, enthousiasme en drive. We helpen je snel en vakkundig verder en putten daarbij uit ons ruim netwerk. Onze Care Talents zijn grondig gescreend en onmiddellijk inzetbaar. Ook over de administratie en verloning hoef je je geen zorgen te maken, die nemen wij voor onze rekening. Dat is wat wij ontzorgen noemen!

               

 

 


WERVING & SELECTIE

Op zoek naar een vaste medewerker of als zorgprofiel op zoek naar een vaste job om de tanden in te zetten? Bij Care Talents zijn we thuis in werving en selectie. We plaatsen dan ook geregeld heel wat talent dat in vast dienstverband gaat. Ben je op zoek naar een zorgkundig, verpleegkundig of paramedisch profiel of eerder op zoek naar iemand voor een coördinerende - of beleidsmatige functie? Dan zorgen wij voor de perfecte match. Samen brengen we je wensen en noden in kaart, en zorgen we ervoor dat het verwachtingspatroon overeenstemt.

Reken op een doorgedreven screening, een goed onderbouwd dossier met referentiechecks en een volledig uitgewerkt rapport. Onze consultants zijn al jaren thuis in de zorg en beschikken vaak zelf over een (para)medische achtergrond. Een garantie op resultaat.

Ook na het sluiten van de overeenkomst laten we je niet aan je lot over. We vergaren regelmatig feedback, zorgen voor ondersteuning en volgen de samenwerking op. We’re in this together for the long run!

 

 

 

 FREELANCER

Doe je als zorginstelling beroep op één van onze freelancers? Dan weet je dat je kwaliteit en ervaring in huis haalt. Wij staan in voor de administratie, zorgen voor een opvolging van A tot Z en faciliteren op alle mogelijke vlakken. Zo til jij de kwaliteit van je zorg onmiddellijk naar een hoger niveau of vang je afwezigheden, vakanties en/of ziektes naadloos op. Wij zorgen voor een snelle oplossing, die de continuïteit van jouw zorginstelling garandeert.

 

 

 

                         

Contacteer ons

Op zoek naar talent, meer weten over onze werkwijze of een afspraak maken om een samenwerking te bekijken? Contacteer ons en we vertellen je er graag meer over.

Contacteer ons

+32 56 245 644