Ga naar hoofdinhoud

CARE TALENTS KICK-OFF + AWARDSHOW NOTY

Het is zover! We kunnen jullie, onze projectverpleeg- en zorgkundigen, eindelijk terug uitnodigen voor een fysieke Care Talents Kick-Off! De Kick-Off is een jaarlijkse traditie waarbij alle Care collega's samenkomen om terug te blikken naar het afgelopen jaar en om vooruit te blikken naar het komende jaar. Aangezien de voorgaande edities jammer genoeg niet live konden doorgaan, maken we er dit jaar een extra bijzondere editie van! We gaan onze Kick-Off namelijk combineren met de awardshow van Nurse of the Year, een spetterend feest dat jullie absoluut niet mogen missen!

PRAKTISCH

WANNEER?

Woensdag 16 maart

WAAR?

Carré
Koning Leopoldlaan 2
2830 Willebroek

Er zullen bussen voorzien worden die vertrekken vanuit de kantoren in Antwerpen, Jette en Kortrijk. Exacte uren worden later nog meegedeeld. 

WAT?

• 13u30: verwelkoming*
• 14u00: speech van GM Frederik Hectors
• 15u00: coffee break
• 15u30 -18u30: activiteit
• 19u00: awardshow Nurse of the Year
• 21u00: Optreden Metejoor
• 21u30 - ...: Coverband Double-D + DJ Ilsen & Verhulst

 

*Toegang met Covid Safe Ticket

 

TUSSEN WELKE ACTIVITEITEN KAN JE KIEZEN?

Antwerpse Modewandeling (FR/NL)

Tijdens de Modewandeling ontdek je de Antwerpse haute couture met creaties van grote modenamen van eigen bodem. Verder kom je meer te weten over nationale en internationale modelabels. De modewandeling legt de klemtoon op hoe Antwerpen zich in een recent verleden ontwikkelde als toonaangevende modestad.

Antwerpse ontdekkingswandeling (NL/FR)

Zin om de fashion must-sees en lifestyletoppers in het centrum van Antwerpen te ontdekken? Laat je verrassen door je gids en verken de coolste winkeladresjes en best bewaarde modegeheimpjes rond de Grote Markt, het Quartier Latin en in de Stadsfeestzaal. Wil je de hippe lifestyle spots in het centrum van Antwerpen eens verkennen en hoef je daarbij geen opfrissing van allerlei geschiedenisdata en architectuurstijlen te krijgen? Kies dan zeker voor deze ontdekkingswandeling!

Escape game Antwerpen (NL/FR)

Je wordt geen uur opgesloten, maar doorkruist de stad Antwerpen tijdens een spannende teambuildende belevenis. Samen met de collega’s word je ondergedompeld in een kolkende rivier van enigma’s, breinkrakers, raadsels, enz…. Enkel door samen te werken, te overleggen, snelle beslissingen te nemen en creatief uit de hoek te komen, blijven jullie boven. Een verkeerde code ingeven, duwt jullie even kopje onder, maar niet voor lang.

Make-up/styling workshop

Tijdens deze make-up workshop leer je samen met collega’s de professionele make-up en styling tips kennen. Dit aan de hand van persoonlijke tips en tricks, van het kleurgebruik tot de aanbrengtechnieken van professionele make-up artiesten en stylisten. Iedereen kan dit zelf uitproberen!

SCHRIJF JE SNEL IN!

Inschrijven kan tot en met 15 februari!

De plaatsen per activiteit zijn beperkt, daarom vragen we om een eerste en tweede keuze door te geven. First in, first served !

Ik zal aanwezig zijn!

HEEL GRAAG TOT DAN!

+32 56 245 644