Ga naar hoofdinhoud
High score warrior: Laetitia Balducchi

— HOT warrior

High score warrior: Laetitia Balducchi

Het is belangrijk om cijfers te halen, maar nóg belangrijker om de attitude te hebben om ervoor te gaan en energie te halen uit succes! Cijfers zijn een groot onderdeel binnen onze business, maar de mens is ook belangrijk! Goede resultaten gaan altijd gepaard met een goed team. Ben jij de Account Manager die ik zoek? Let's meet!

Start each day with a smile.

Laetitia Balducchi

Office Manager

What it takes to be a warrior.

Reeds drie jaar werk ik bij Sales Talents. Ik startte als Account Manager voor external sales en ben intussen doorgegroeid tot Office Manager. Hier voer ik een dubbele functie uit: enerzijds doe ik nog steeds zelf aan account management en anderzijds leid ik een team van twee andere account managers.

Beschrijf jouw job in 1 zin.

Ik match de kandidaten met de vacature. Ik probeer te zoeken naar de juiste schakel tussen de mens die op zoek is naar de juiste job, en de klant die op zoek is naar de juiste medewerker voor zijn bedrijf.

Hoe ben je bij House of Talents terechtgekomen?

Ik was al actief in rekrutering,en deed mijn job toen wel graag. Ik werd echter benaderd door iemand van HOT en die heeft mij overtuigd van de waarden van het huis. Dit heeft mij over de streep getrokken om toch een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Hoe is jouw passie voor sales gestart?

Die passie startte met de waarden van het huis. In het begin was het een soort zoektocht naar mijn plaats, maar eens ik op external sales terechtkwam, voelde ik dat het helemaal mijn ding was. Ik haal een enorme kick uit het plaatsen van kandidaten op de juiste job en zo heb ik mijn plaatsje gevonden.

Wat vind je het leukst aan jouw job?

Echt het matchen van de juiste kandidaten met de juiste job. Dat geeft mij echt een kick! De persoon die op zoek is naar de juiste uitdaging verbinden met het bedrijf dat op zoek is naar het juiste salesprofiel. En wanneer ik dit kan vinden dan krijg ik enorm veel voldoening.

Wat is jouw levensmotto?

Ik probeer altijd op te staan met een glimlach, het leuke te vinden in alles wat ik doe. Als dit er niet meer is, dan is het er niet meer en dan kan ik er ook niet meer voor gaan.

Welke HOT waarde sluit het best bij jou aan?

In loyalty denk ik. Ik ben iemand die enorm betrokken is bij het bedrijf. Ik vind het heel belangrijk om de cijfers te halen, de attitude te hebben om ervoor te gaan en zolang ik mij goed en betrokken voel bij het bedrijf, ga ik hier blijven tot aan mijn pensioen.

Let's meet!

Ben jij net zoals Laetitia, een goedlachse warrior? Haal je een enorme portie voldoening uit het matchen van de correcte profielen? Heb jij een gedreven attitude? Dan ben jij dé persoon die we zoeken! Laat van je horen en wie weet ontmoeten we elkaar en strijden we voor dezelfde doelstellingen.

Solliciteer nu!


Goal-oriented warrior: Peggy Buys

Doelgericht streven naar resultaat, daar gaan we voor! Ambitie en team play ontbreken zeker niet in ons team! Innovatief en creatief ondernemen zorgen voor aantrekkelijke doelen. Onze non-stop attitude brengt ons elke dag een stap dichter.

HOT warrior: Klaarke Van Hoorebeke

Onze mensen gaan geen enkel onderwerp uit de weg! Resultaten behalen is waar we op kicken! Positieve klantenbelevingen die bijdragen aan de uitbouw van een (h)echte community, dat is waar wij voor tekenen!