Ga naar hoofdinhoud
Refer a friend: New York

— HOT Events

Refer a friend: New York

Bij House of Talents zijn we dag in dag uit op zoek naar talent die de nodige portie HOT DNA bevat! House of Talents stelt momenteel 2500 mensen tewerk en groeit nog stevig verder. Hiervoor lanceren we jaarlijks een “Refer a Friend” actie waarbij de werknemers in hun eigen netwerk duiken om mensen aan te brengen!

Peggy Buys won in 2021 de prijs voor de refer a friend actie na het aanbrengen van nieuwe collega’s uit haar eigen netwerk! Zij won daarmee een citytrip naar New York en ze nodigde haar collega Sophie Steels uit om samen met haar van de prijs te genieten!

Peggy, jij won een citytrip naar New York! Wat vind je van de refer-a-friend actie?
Het is een super initiatief dat werknemers motiveert om op zoek te gaan naar getalenteerde (ex-)collega's, vrienden, kennissen of zelfs familieleden die ze kunnen aanbrengen binnen onze organisatie.  Al moet ik toegeven dat dit in eerste instantie niet mijn doel was … Ik zal altijd uitkijken naar nieuwe mensen omdat ik geloof in het bedrijf waarvoor ik werk, en dat is nog steeds het geval. House of Talents is een topwerkgever.

In New York, concrete jungles where dreams are made of, there’s nothing you can’t do now you’re in New York

Je nam je collega Sophie Steels mee, vanwaar deze keuze?
Sophie en ik kennen elkaar al zeer lang. Toen de incentive bekend gemaakt werd, heb ik in een enthousiaste bui beloofd dat ze meemocht naar New York mocht ik winnen. Ondertussen was Sophie ook opgestart binnen Science Talents en hebben we hier nooit meer over gebabbeld, ik had dan ook nooit verwacht dat ik zou winnen… Maar dan win ik, dus belofte maakt schuld.

Hoe is New York jullie bevallen?
Het was voor allebei niet de eerste keer dat we New York bezochten, maar bij aankomst aan Times Square waren we opnieuw enorm onder de indruk en dat gevoel bleef ons de hele trip bij. Het weer was ons goed gezind, we hadden een extra citypass waardoor we heel wat activiteiten hebben kunnen doen. Sophie heeft ook een vriendin wonen in New York die ons een hele dag mee op sleeptouw nam. Zo hebben we Brooklyn ervaren vanuit a local view point! Zoals Alicia Keys zingt: “In New York, concrete jungles where dreams are made of, there’s nothing you can’t do now you’re in New York! Kortom, het was een fantastische trip waarvan we nog lang zullen nagenieten.

Wat was jullie favoriete moment tijdens de citytrip? 
Om de zonsondergang van New York te aanschouwen, hadden we een night tour gereserveerd. Die bracht ons op een bepaald moment in Hoboken waar we even tijd namen om wat rond te lopen. We hadden zin in een ijsje van het lokale ijssalon waar bleek dat ze de smaken nog moesten toevoegen aan het ijs, het was werkelijk een show cooking, hilarisch! De rest van de avond was fantastisch, we zagen de zon ondergaan vanuit het hippe en trendy Hoboken. Een avond om nooit te vergeten. Dit is slechts één activiteit, maar de hele trip was onvergetelijk.

Ga je in 2022 opnieuw voor de hoofdprijs? Zo ja, hoe pak je dit aan?
Uiteraard blijf ik getalenteerde mensen vanuit mijn netwerk zoeken, daar ik heel erg geloof in House of Talents. Ik ga nooit voor de prijs an sich. Ook gun ik de collega's deze fantastische ervaring!

 


HOT Back to work Drink 30/08

Tijdens onze Summer Drink in ons nieuw gebouw waar wij volgend jaar zullen intrekken, waren de HOT Warriors rijkelijk aanwezig. Via een virtuele rondleiding aan de hand van een QR-code konden de medewerkers al een glimp opvangen van het nieuw kantoor en het zag er alvast HOT uit! Herbeleef samen met ons de sfeer van onze Summer Drink 2022 en het nieuw kantoor!

HOT Family Day 2022

Our HOT Family day was a big success! 🤩 We hope our warriors enjoyed Plopsaland as much as we did! Thanks for being part of it! Relive the day and check out the aftermovie. 🎥

HOT Kick-Off I 2022

Wat een knaller van formaat! Onze jaarlijkse Kick-Off kon eindelijk terug plaatsvinden in de befaamde Barkentijn! Thank you all, you are warriors! Thank you Steve Rousseau!

+32 56 239 530