Ga naar hoofdinhoud

Quality Manager

Postulez ici

Sophie Steels
Senior RecruiterSophie Steels
Senior Recruiter
+32 496 49 18 21


Description de l'emploi

Science Talents maakt deel uit van House of Talents, een internationale HR-dienstengroep gespecialiseerd in knelpuntberoepen. Je zal werken in een no-nonsense omgeving waar teamspirit, gedrevenheid en leermomenten centraal staan.

Wij zijn open en communicatieve doorzetters die gebrand zijn op resultaat en kwaliteit.

Om onze groei verder te versterken zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe collega's binnen Project Staffing.

Werken als consultant staat bij Science Talents gelijk aan werken met een vast contract. Je krijgt de kans om aan verschillende projecten in je vakgebied te werken en nieuwe ervaringen op te doen in life sciences, de chemische sector en de voedingsindustrie. 

Werk is belangrijk, maar we hechten ook veel waarde aan een gezonde dosis fun@work! Getriggerd? Laten we elkaar ontmoeten!

Voor onze klant kijken wij uit naar een Quality Manager voor een project van 6 maand.

Je zal nauw samenwerken met de verschillende afdelingen. Met een passie voor Product Quality & Food Safety streef je naar een dagelijkse kwaliteitsbeleving binnen de gehele organisatie.

Aan de hand van periodieke en systematische analyse van kwaliteitsparameters en procesindicatoren, definieer je trends. Samen met het Plant Management kom je tot verbeteracties vanuit een plan-do-check-act filosofie. Deze vertaal je op een inspirerende wijze naar de werkvloer met dynamische accenten geënt op iedere specifieke situatie.

Door middel van een direct overleg met de verschillende afdelingen laat je kwaliteit leven in de dagelijkse routines doorheen de volledige organisatie.

Via een periodiek overleg worden Best Practices gedeeld binnen het kwaliteitsteam. Deze vertaal je en implementeer je binnen de eigen productie omgeving. Via dynamische verbeterprojecten ondersteunen we de Product Leaderschip strategie.

Je streeft naar een optimale beleving van het kwaliteitssysteem en continue verbetering door :

 • een systematische monitoring van de kwaliteit – en voedselveiligheidsborging op de vloer door middel van :
 • het uitvoeren van inspecties
 • het opvolgen en bijsturen van het pestcontrole programma
 • het implementeren en evalueren van het HACCP plan
 • de interpretatie van externe labo resultaten
 • het uitvoeren van een oorzakenanalyse en het definiëren van preventieve maatregelen in geval van klachten
 • het continu verspreiden van de kwaliteitsvisie binnen de verschillende departementen
 • In deze rol rapporteer je aan de Plant Manager en functioneel aan de Group Quality Manager - Plant Operations.Profil

 • Je combineert een voedingsgerelateerde studieachtergrond  met relevante QA/QC-ervaring binnen de voedingssector (levensmiddelen) en/of de (bio)chemie.
 • Affiniteit met kwaliteitssystemen zoals IFS en HACCP, … is een must.
 • Je maakt deel uit van het  kwaliteitsteam en draagt de kwaliteitscultuur uit tot op de werkvloer. Met een no-nonsense mentaliteit streef je naar continue verbetering.
 • Je hebt een passie voor kwaliteit en bent pragmatisch ingesteld waardoor je concepten kan vertalen in de dagelijkse productierealiteit. Een goede feeling met de werkvloer spreekt dan ook voor zich en je toont hierbij de nodige flexibiliteit en beschikbaarheid.
 • Sterke verantwoordelijkheidszin kenmerkt jou. Je bent bovendien communicatief en sociaalvaardig en toont zich een inspirerende gesprekspartner in een diverse waaier van contacten op verschillende niveaus.
 • Je dynamisme combineer je met een sterk ontwikkelde zin voor organisatie en coördinatie. Je weet de juiste prioriteiten te stellen, doelgerichte actieplannen uit te werken en te (laten) implementeren

We bieden bovendien een aantrekkelijk loonpakket aan:

Marktconform bruto maandloon

Netto onkostenvergoeding

Bedrijfswagen + tankkaart

Gsm abonnement

Groeps- en hospitalisatieverzekering

12 extra ADV-dagen in het kader van onze 40-uren werkweek 

Maaltijdcheques + ecocheques

Opleidingsmogelijkheden


Word jij één van ons? Dan kom je terecht in een financieel gezond bedrijf en krijg je er maar liefst 2500 topcollega’s bij! Wij kunnen alvast niet wachten om jou te ontmoeten. Vul onderstaand formulier in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.Postulez maintenant pour Quality Manager

Veuillez inclure vos coordonnées, votre formation et votre expérience afin que nous puissions voir rapidement si vous êtes le bon candidat pour le poste.

Coordonnées de contact

Formation et expérience

Nombre d'années d'expérience*
+32 496 49 18 21