Ga naar hoofdinhoud

QC Manager

Postulez ici

Sophie Steels
Senior RecruiterSophie Steels
Senior Recruiter
+32 496 49 18 21


Description de l'emploi

Voor onze klant hun productie site zijn we op zoek naar een QC Manager. 

Heb jij reeds een paar jaar ervaring  in een gelijkaardige rol met  minimaal een eerste leidinggevende ervaring achter de rug?

Ze bieden jou een uitdagende job met mooie verantwoordelijkheden. Je komt terecht in een omgeving met enerzijds de voordelen die een internationale groep te bieden heeft gecombineerd met de voordelen van een lokale onderneming met een open cultuur, dus best of both worlds. Daarnaast biedt de organisatie een uitdagend loon pakket en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, training en opleiding.


  • In de rol van QC Manager ben je verantwoordelijk voor het QC/labo team en de reworkactiviteiten.
  • Je coördineert dan ook de werking van het labo die instaat voor ontvangst en verwerking van de stalen. Hierbij coördineer je de labo analyses (chemisch, fysisch, bacteriologisch) die door de laboranten worden uitgevoerd. Je controleert de resultaten van deze analyses en rapporteert resultaten naar de afdelingsmanagers. Indien nodig geef je opdracht tot extra staalname. Op basis van de resultaten beslis je over het al dan niet vrijgeven van producten. Bij het vaststellen van non-conformiteiten, zowel op vlak van producten als handelingen, rapporteer je deze aan de QA afdeling.
  • Ook ben je verantwoordelijk voor het opstellen, aanpassen en verspreiden van de ISO-procedures binnen het controlelabo. Verder sta je ook in voor het opvolgen van klachtenbehandeling en het aanpassen van bestaande analysemethoden en/of het uitwerken van nieuwe. Tijdens audits speelt de QC manager ook een belangrijke rol, oa bij traceringen. Je rapporteert in deze functie aan de Kwaliteitsmanager


Profil

  • Idealiter zijn we op zoek naar iemand met een 3 à 5-tal jaar ervaring in een gelijkaardige rol met een minimaal een eerste leidinggevende ervaring achter de rug.
  • Je bent een uiterst gedreven persoon die affiniteit heeft opgebouwd met een processing omgeving, automatisatie en/of voedingsindustrie.
  • Je bent iemand die initiatief neemt en voor wie continu verbeteren een must is.


Postulez maintenant pour QC Manager

Veuillez inclure vos coordonnées, votre formation et votre expérience afin que nous puissions voir rapidement si vous êtes le bon candidat pour le poste.

Coordonnées de contact

Formation et expérience

Nombre d'années d'expérience*
+32 496 49 18 21