Ga naar hoofdinhoud

Rechterhand zaakvoerder - Toekomstige medevennoot

Postulez ici

Alexander Van Crombrugge
ConsultantAlexander Van Crombrugge
Consultant
+32 498 85 96 21


Introduction

Partners in Accountancy (PIA) is een netwerk van 22 accountancykantoren in Vlaanderen en Brussel. De filosofie van Partners in Accountancy is sterker worden door de krachten te bundelen en informatie uit te wisselen en dat met respect voor het behoud van de identiteit van het kantoor. Concreet worden een aantal diensten (waaronder IT & digitalisatie/ juridisch advies/ HR) gecentraliseerd onder Partners in Accountancy zodat de kantoorverantwoordelijken zich kunnen focussen op het contact met hun klanten en hun bredere rol als vertrouwenspersoon.

Ackmo, een onderdeel van het PIA kantorennetwerk,  is een dynamisch en gerenommeerd kantoor van accountants en belastingadviseurs met locatie in Borsbeek (ten Oosten van Antwerpen). Door hun persoonlijke en gedreven aanpak, slagen ze er steeds in om hun klanten op maat gemaakte oplossingen en adviezen te bieden. Hun cliënteel bestaat voornamelijk uit KMO’s en familiale bedrijvengroepen, actief in zeer diverse sectoren en regio’s. Om hun verdere groeiambities te kunnen realiseren zijn ze opzoek naar een Rechterhand zaakvoerder / Toekomstige medevennoot. 

Description de l'emploi

Als rechterhand van de zaakvoerder behartig je jouw eigen dossiers en garandeer je een kwaliteitsvolle dienstverlening aan jouw klanten. Daarnaast help je mee bij het aansturen en motiveren van de medewerkers en de goede uitwerking en verdere (commerciële) uitbouw van het kantoor.  

 • Je bent de eindverantwoordelijke voor de opvolging en het beheer van dossiers voor jouw klantenportefeuille.
 • Je fungeert als aanspreekpunt en vertrouwensfiguur voor jouw klanten en adviseert hen op vlak van accountancy, fiscaliteit en allerhande financiële en fiscale optimalisaties. Door jouw persoonlijke ondersteuning bouw je met hen een lange termijn- en vertrouwensrelatie op.
 • Als people manager sta je in voor het ontwikkelen, coachen en motiveren van de kantoormedewerkers. Hierbij begeleid en optimaliseer je de dossiers die voorbereid worden door jouw collega’s. Je staat hen bij in de uitwerking van eerder complexere cases en je kijkt toe op het naleven van de kwaliteitsprocedures. Daarnaast woon je ook fiscale controles bij.
 • Je staat in voor het plannen en toewijzen van opdrachten aan je teamleden.

Profil

 • Je hebt een bachelor- of master diploma in finance, accountancy of een economische afstudeerrichting.
 • Je bent houder van een IAB-, BIBF- of IBA titel en je hebt minstens een 5-10 jaar relevante ervaring binnen een boekhoud- of accountantskantoor.
 • Door je commerciële aanpak in combinatie met je boekhoudkundige en fiscale knowhow leg je makkelijk contact met klanten. Je houdt jouw kennis up-to-date en volgt de nieuwste marktevoluties regelmatig op.
 • Je bent een sterke people manager die je teamleden graag enthousiasmeert en inspireert. Je draagt bij aan het succes van het team en deelt graag kennis met jouw collega’s en klanten.
 • Je bent vertrouwd met de wereld van KMO’s en zelfstandigen. 
 • Je bent zeer ondernemend, zelfsturend, proactief en gedreven.
 • Je werkt nauwkeurig en hebt oog voor detail.

Offre

 • Een gevarieerde job met veel ruimte voor initiatief en zelfontplooiing. 
 • Een hecht team van toffe collega’s: in het kantoor heerst een open communicatie waarbij iedereen klaar staat om elkaar te helpen.
 • Je bouwt verder mee aan een gedigitaliseerde en geautomatiseerde werkomgeving.
 • Je maakt deel uit van het samenwerkingsverband ‘Partners in Accountancy’ wat als voordeel beidt dat je de nodige ondersteuning krijgt op elk expertisegebied zoals fiscaliteit, BTW, IT, sociale wetgeving, etc.
 • Een marktconform salaris aan in lijn met jouw ervaring en inzet.
 • Deze opportuniteit biedt de unieke kans om op een ideaal moment mee in te stappen in de ambitieuze groei- en toekomstplannen van Ackmo en Partners in Accountancy.

Postulez maintenant pour Rechterhand zaakvoerder - Toekomstige medevennoot

Veuillez inclure vos coordonnées, votre formation et votre expérience afin que nous puissions voir rapidement si vous êtes le bon candidat pour le poste.

Coordonnées de contact

Formation et expérience

Nombre d'années d'expérience*