Ga naar hoofdinhoud

Productie Manager Packaging

Postulez ici


Alexander Van Crombrugge

0498859621


Introduction

Dicofoods (voorheen Dicogel en Begro) is een diepvries groentebedrijf met hoofdzetel te Ardooie. Samen met het bedrijf Westfro (eveneens diepvriesgroenten) en Roger & Roger(producent van o.a. Croky aardappelchips) maken ze deel uit van één familiebedrijf.

Dicofoods en Westfro produceren en commercialiseren diepgevroren groenten, groentenmengelingen, fruit, aardappelen en kruiden voor klanten in de retail, foodservice en de industrie. Vandaag realiseren zij gezamenlijk een omzet van ca 160 mio euro met 450 enthousiaste werknemers. In het seizoen kan het aantal werknemers nog sterk toenemen. Samen met hun werknemers streeft de organisatie continu naar innovatie, duurzaamheid en kwaliteit.

Wegens verdere groei van hun organisatie zijn wij voor hen op zoek naar een Productie Manager Packaging.

Description de l'emploi

Als Productie Manager heb je de verantwoordelijkheid over ruim 60 werknemers, verdeeld over verschillende ploegen. Samen met je team ben je verantwoordelijke voor alle verpakkingsactiviteiten op de site. Hierbij zie je toe op de realisatie van de kwaliteits- en operationele doelstellingen.

 • Je stuurt aan, coacht en ontwikkelt je medewerkers om de competenties, vaardigheden en knowhow optimaal te benutten en je team naar een hoger niveau te tillen.
 • Vanuit de vooropgestelde productieplanning streef je naar de beste operationele rendementen teneinde correcte levertermijnen te garanderen.
 • Je streeft naar een optimale performance op het gebied van veiligheid, hygiëne, kwaliteit en efficiëntie en je bent verantwoordelijk voor het behalen van de vooropgestelde KPI’s op dit vlak. Hiervoor werk je nauw samen met je collega’s in Kwaliteit en Veiligheid.
 • Met het oog op continuous improvement analyseer je lopende werkprocessen, detecteer je knelpunten en initieer je verbeteringen en/of mogelijke investeringen.
 • Je staat in voor een goede communicatie tussen de verpakkingsafdeling en de andere departementen (Productie, Maintenance, HR, Finance, etc..).
 • Je fungeert als betrouwbare en gewaarde gesprekspartner voor klanten, leveranciers en je Directie.
 • Je rapporteert rechtstreeks aan de Plant Manager.

Profil

 • Je beschikt over een master diploma Industrieel/ Bio Ingenieur en hebt reeds enkele jaren leidinggevende ervaring binnen de voedingsindustrie.
 • Je bent een sterke hands-on people manager welke mensen kan inspireren en enthousiasmeren.
 • Je hebt een helikopterview en weet duidelijke prioriteiten te stellen en aan te pakken.
 • Je werkt zowel goed in teamverband als zelfstandig en hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je krijgt energie van het analyseren van problemen en gepaste oplossingen te vinden.
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels, een goede kennis van het Frans is een sterke plus.
 • Je bent leergierig en gaat geen enkele uitdaging uit de weg.

Offre

Je komt terecht in een familiale, groeiende, ambitieuze, veranderingsgezinde en internationale werkomgeving. Ondernemerschap, kwaliteit en zelfontplooiing worden hier toegejuicht.

Je mag rekenen op een competitief salarispakket en extra legale voordelen (incl. bedrijfswagen).

Postulez maintenant pour Productie Manager Packaging

Veuillez inclure vos coordonnées, votre formation et votre expérience afin que nous puissions voir rapidement si vous êtes le bon candidat pour le poste.

Coordonnées de contact

Formation et expérience

0498859621