Ga naar hoofdinhoud

Productie Manager

Postulez ici

Alexander Van Crombrugge
Senior Consultant


Postulez ici

Alexander Van Crombrugge
Senior ConsultantAlexander Van Crombrugge
Senior Consultant
+32 498 85 96 21


Introduction

Milcobel is de grootste Belgische zuivelcoöperatie die de melk van 2.500 melkveebedrijven ophaalt en verwerkt tot kwaliteitsvolle zuivelproducten zoals melkpoeder, kazen, roomijs, boter en room.

Consumer products & Services (CPS) is een cruciale business unit binnen de Milcobelgroep. CPS staat in voor de verwerking, productie en commercialisering van kazen, met als bekendste product Brugge Kaas. Met afdelingen in Brugge en Moorslede telt CPS een 440tal medewerkers.

Voor de site in Moorslede zijn wij ter versterking van hun productieteam op zoek naar een Productie Manager.

Description de l'emploi

Als productie manager sta je in voor het organiseren en superviseren van alle facetten van de kaasproductie in nauw overleg met de andere Afdelingshoofden en Plant Manager, zodat de gestelde objectieven betreft kwaliteit, productiviteit, rendement en kostprijs gerealiseerd worden:

 • Je bent eindverantwoordelijke voor de planning van zowel productie als personeel, en streeft hier naar een zo hoog mogelijke performantie. Monitoren van KPI’s, aanwerven van nieuwe medewerkers en opleiden/coachen van huidige medewerkers maken hier een belangrijk deel van uit.
 • Jij kijkt kritisch naar vooropgestelde KPI’s en parameters, en bewaakt of de organisatie van jouw afdeling overeenstemt met de reële behoeften.
 • Je neemt bestaande productiegerelateerde processen en policies onder de loep, en zoekt actief naar optimalisaties, zodat topics als stilstanden en scrap tot een minimum beperkt worden.
 • Je maakt deel uit van het plant management team, waarmee je op regelmatige basis communiceert over resultaten, noden en lopende projecten, en die je steeds met een helikopterview benadert.
 • Je krijgt de kans om ons huidige rapporteringssysteem verder uit te bouwen, en ook mee na te denken over mogelijke verbeteringen.

Profil

 • Je beschikt over een Master denkniveau, en hebt min 5 jaar relevante ervaring als Productie Manager.
 • Je hebt ervaring in de voedings- of feedindustrie en bent vertrouwd met het procesmatig denken hierin.
 • Je toont sterk leiderschap en houdt ervan om de mensen in jouw team naar een hoger niveau te kunnen brengen.
 • Je getuigt van kostenawareness en het zelfkritisch reflecteren op resultaten en KPI’s.
 • Je krijgt energie van het verder optimaliseren en performanter maken van onze bestaande systemen en processen, en monitort nauwgezet de rendementen van de geïnitieerde verbeteringsprojecten.
 • Je bent communicatief en speelt graag een belangrijke verbindende factor naar de andere afdelingen toe.
 • Je beschikt over de nodige daadkracht en probleemoplossend vermogen bij het tackelen van productiegerelateerde issues en communicatie hierrond naar de verschillende stakeholders.

Offre

Milcobel onderscheidt zich door te investeren in innovatie en medewerkers. In ruil voor jouw vakkennis & energie biedt Milcobel jou een competitief salaris aangevuld met extralegale voordelen, doorgroeimogelijkheden en tal van opleidingen.

Postulez maintenant pour Productie Manager

Veuillez inclure vos coordonnées, votre formation et votre expérience afin que nous puissions voir rapidement si vous êtes le bon candidat pour le poste.

Coordonnées de contact

Formation et expérience

+32 498 85 96 21