Ga naar hoofdinhoud

Managing Director BeNe

Postulez ici


Alexander Van Crombrugge

0498859621


Introduction

De Powerlines Group, een toonaangevend Europees marktleider, is actief binnen assemblage-, installatie- en ontwikkelingsdiensten voor elektrotechnische systemen en infrastructuurprojecten.

Hun hoofdkantoor bevindt zich in Oostenrijk, in totaalzijn er een 1000-tal medewerkers actief binnen de organisatie.

Hun expertise strekt zich uit over 3 segmenten:

Rail:

Door hun kennis en jarenlange expertise kunnen ze hun internationale klanten hoogkwalitatieve totaaloplossingen bieden met betrekking tot bovenleidingsystemen en componenten: advies, engineering, installatie, onderhoud en productontwikkeling.

Energie:

Deze business unit ontwerpt en installeert hoogspanningstransmissielijnen voor verschillende internationale energieleveranciers.

Products:

Powerlines Products ontwikkelt producten, componenten en complete systemen voor het openbaar vervoer en spoorweginfrastructuur. Kwaliteit, innovatie en duurzaamheid staan hier centraal.

De Belgische en Nederlandse organisatie is voornamelijk gespecialiseerd in grote en complexe Rail projecten. Om de verdere groei en ambities van de organisatie te versterken, zijn wij voor hen opzoek naar een Managing Director BeNe.

Description de l'emploi

Je bepaalt de business strategie van Powerlines België en Nederland en vertaalt deze naar commerciële en operationele doelstellingen. Hierbij staan efficiëntie, groei, klantgerichtheid, kostenbewustzijn en kwaliteit centraal.

 • Je staat in voor een efficiënte, operationele werking van de organisatie door de strategie, processen, systemen en procedures op elkaar af te stemmen en te optimaliseren.
 • Samen met je team bouw je verder aan een duurzame groei van organisatie.
 • Je onderhoudt bestaande commerciële relaties en bouwt deze verder uit. Daarnaast ga je steeds opzoek naar nieuw opportuniteiten voor de organisatie.
 • Je volgt de lopende projecten van nabij op, ondersteunt de Project Leiders en stuurt bij indien nodig.
 • Je volgt marktbehoeften, trends en concurrenten nauw op en weet hierop gepast in te spelen.
 • Je werkt nauw samen met het (General) Management en andere divisies binnen de Group.
 • Je bent verantwoordelijk voor het bewaken en rapporteren van de financiële performantie en resultaten van Powerlines België en Nederland.
 • Als geboren people manager weet jij je team te inspireren, te motiveren en naar een hoger niveau te tillen.
 • Rapporteren doe je aan de CEO van de Group.

Profil

 • Je beschikt over een Master diploma bij voorkeur in een Economische- en/of Ingenieursdiscipline.
 • Je beschikt over +/- 8 jaar relevante ervaring in een vergelijkbare functie, dit binnen een technische omgeving. Daarnaast heb je ook ervaring met het aansturen van technische teams.
 • Je bent in staat om de business strategie om te zetten in operationele en financiële doelstellingen/ KPI’s.
 • Door je klantgerichte aanpak en commerciële skills weet je de noden van klanten om te zetten naar geschikte oplossingen. Daarnaast vertaal je markttrends naar opportuniteiten voor de organisatie.
 • Door je gedreven en dynamische aanpak verzeker je buy-in, weet je mensen te mobiliseren en te enthousiasmeren.
 • Je bent nieuwsgierig, hands-on, ondernemend, resultaatgericht en kritisch ingesteld.
 • Je drukt je vlot uit in het Nederlands en Engels in combinatie met een goed kennis Frans. Duits is een plus.

Offre

Je komt terecht in groeiende, ambitieuze en veranderingsgezinde werkomgeving. Waar ondernemerschap, kwaliteit en zelfontplooiing worden toegejuicht.

Als Managing Director krijg je de kans en het vertrouwen om de verdere groei van Powerlines België en Nederland te verwezenlijken.

Je mag rekenen op een competitief salarispakket en extra legale voordelen (incl. bedrijfswagen).

Postulez maintenant pour Managing Director BeNe

Veuillez inclure vos coordonnées, votre formation et votre expérience afin que nous puissions voir rapidement si vous êtes le bon candidat pour le poste.

Coordonnées de contact

Formation et expérience

0498859621