Ga naar hoofdinhoud

Business Process Architect

Postulez ici

Alexander Van Crombrugge
Senior Consultant


Postulez ici

Alexander Van Crombrugge
Senior ConsultantAlexander Van Crombrugge
Senior Consultant
+32 498 85 96 21


Introduction

Voor onze klant, een gevestigde waarde in Vlaanderen binnen de voedingsindustrie, zijn we in het kader van hun verdere groei op zoek naar een Business Process Architect.

Description de l'emploi

Als Business Process Architect realiseer je een breed scala aan proces oefeningen voor de departementen binnen Marketing, Operations, ICT, Finance, HR, Digitalisering etc.  Je bent verantwoordelijk om alle processen te begrijpen, analyseren, visualiseren, structureren en (her)definiëren in lijn met de bedrijfsstrategie. 

Deze functie maakt deel uit van de afdeling Project & Process Management welke een transversale verantwoordelijkheid heeft over de gehele organisatie.

 • Je werkt samen met verschillende stakeholders om hoogwaardige deliverables te ontwikkelen in alle fasen van een proces oefening. Denk hierbij aan het identificeren en definiëren van processtromen waarbij je gebruikmaakt van je domein en BPM-kennis, rekening houdend met de bedrijfsstrategie. 
 • Je bent verantwoordelijk voor het analyseren, ontwerpen, implementeren, borgen en bewaken van het procesmanagement beleid op strategisch en tactisch niveau. 
 • Je vertaalt de bedrijfsstrategie naar realistische doelstellingen en een samenhangend geheel van processen - je zal de krijtlijnen uittekenen en de processen (her)ontwerpen.
 • Je zal instaan voor het continu verbeteren van processen met behulp van verschillende verbeteringsmethodieken.
 • Je geeft advies richting Management en Business over strategische en tactische ontwerpkeuzes.
 • Rapporteren doe je aan de Divisiemanager Project Portfolio & Process Management.


Profil

 • Je behaalde een hoger diploma en hebt minimum 3-5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie als Business Process Architect met een complex en breed scala aan bedrijfsprocessen.
 • Je hebt kennis van kwaliteitskaders, frameworks, projectmethodieken en modeleringstechnieken op het gebied van business processen.
 • Je beschikt over solide ervaring op het gebied van procesmanagement en bent sterk in het managen van verschillende projecten tegelijk.
 • Je hebt kennis van (nieuwe) BPM-oplossingen.
 • Je bent sterk analytisch, oplossingsgericht, organisatorisch en flexibel ingesteld.
 • Je bezit leadership skills en kan makkelijk buy-in creëren bij Directie, Middle Management en Business.
 • Je communiceert vlot in het Nederlands – een goede kennis van het Frans en het Engels zijn een plus.

Offre

Als Business Process Architect heb je een boeiende en uitdagende job met veel afwisseling en verantwoordelijkheid.

Je komt terecht in een dynamische veranderingsgezinde werkomgeving, waar ondernemerschap, zelfstandigheid en zelfontplooiing worden toegejuicht. 

Je mag rekenen op een competitief salarispakket, bedrijfswagen en extra legale voordelen. Daarnaast besteed de organisatie veel aandacht aan een gezonde work-life balance. 

Postes vacants connexes

Business Project Manager


Postulez maintenant pour Business Process Architect

Veuillez inclure vos coordonnées, votre formation et votre expérience afin que nous puissions voir rapidement si vous êtes le bon candidat pour le poste.

Coordonnées de contact

Formation et expérience

Postes vacants connexes

Business Project Manager


+32 498 85 96 21