Ga naar hoofdinhoud

Office Manager, Care Talents | Brussel en Vlaams-Brabant

Postulez ici

Alexandre Fillée
HR Business Partner


Postulez ici

Alexandre Fillée
HR Business PartnerAlexandre Fillée
HR Business Partner
+3224740675


Introduction

House of Talents is een internationale HR dienstengroep actief in België en Nederland. We zijn de fiere werkgever van 2500 medewerkers, actief in verschillende knelpuntberoepen.

Onze gemeenschappelijke noemers zijn specialisatie, expertise, innovatie en klantgerichtheid.

We bieden - per vakspecialisatie - HR diensten aan: project staffing, interim management, werving & selectie, uitzendarbeid, assessment & development centers en HR Consultancy. Elk bedrijf heeft zijn eigen identiteit en werkt binnen zijn eigen sector en vakdomein, maar we delen hetzelfde DNA. Ons TALENT staat voor: Top results, Attitude, Loyalty, Entrepreneurship, Non-stop & Teamplay.

Kenmerkend voor House of Talents is onze visie op ondernemerschap, wat de voorbije jaren heeft geresulteerd in een sterk groeiverhaal in binnen- en buitenland.

Als HR-partner voor de zorgsector, staat Care Talents garant voor flexibiliteit, kwaliteit en vakkundigheid. We bieden oplossingen binnen Staffing & Recruitment door project staffing, interim en werving & selectie. 

Description de l'emploi

Heb je al expertise en ervaring in het operationele beheer en het aansturen van een team binnen de wereld van project staffing, interim of werving en selectie? Of ambieer je net nu een rol als leidinggevende om jouw ervaring te delen met anderen en zelf aan het roer te staan? Let’s meet!

Jouw verantwoordelijkheidsdomeinen zijn:

People Management:

 • Met onze bedrijfswaarden als leidraad, volg je elke medewerker nauw op, behartig je eventuele probleemsituaties en zet je elke collega efficiënt in op maat van zijn talenten. Door middel van jouw inzet breng je jouw collega’s naar een hoger niveau. Daarnaast zal je ook instaan voor de aanwerving van nieuwe medewerkers voor jouw teams in Brussel en Luik.

Process Management:

 • Volgens het principe ‘lead by example’, werk jij operationeel mee en zal je elke collega verzekeren van een excellente on-the-job-coaching.
 • Je detecteert de kritische punten in de bestaande processen en workflows, je doet verbetervoorstellen en volgt nadien ook nauwgezet op.
 • Je coacht de collega’s op basis van vooropgestelde kpi’s en analyseert via steekproeven regelmatig de algemene werking van het kantoor.
 • Dit alles met het oog op nóg beter en efficiënter werken en scoren met het ganse team!

Sales Management:

 • Geen enkele business opportuniteit ontsnapt aan je aandacht. Je hebt een neus voor sales en jouw resultaten zijn een voorbeeld voor anderen.
 • Je hebt een goed strategisch inzicht in de commerciële regio Brussel, Vlaams-Brabant en Wallonië. Je moedigt ook sterk cross-selling activiteiten aan.
 • Je werkt nauw samen met de Business Development Manager en jouw collega’s kunnen beroep doen op jouw brede ervaring in het geval van ‘moeilijkere’ dossiers.
 • Je bewaakt constant de budgetten en focust je graag op de analyse en interpretatie van de cijfers.

Ondernemerschap:

 • Jouw doel is aan het roer te staan van een succesvolle locale onderneming binnen Care Talents.
 • Je weet jouw business efficiënt en creatief te organiseren teneinde de te behalen targets te kunnen overscoren en bij te dragen aan de groei van onze organisatie.


Profil

 • Je hebt reeds enkele jaren ervaring binnen de wereld van project staffing, interim of werving en selectie.
 • Geboeid door de zorgsector en passie voor mensen.
 • Een leiderstype die zijn team enthousiasmeert, coacht en richting geeft, ook vanop afstand.
 • Je bent communicatief sterk en commercieel ingesteld.
 • Je beheerst vlot het Nederlands en ook in het Frans kan je je voldoende goed uitdrukken

Offre

Je komt terecht bij een marktleider in zijn specialisatie. We bieden een professionele werkomgeving in sterk groeiende en ambitieuze organisatie.

Wij zijn een dynamisch team van collega’s met een hart voor de zorgsector. Jouw job is heel gevarieerd met voldoende autonomie, waar je je commerciële vaardigheden en talent voor ondernemen kan inzetten.

We voorzien voor deze functie een competitief salarispakket (inclusief bedrijfswagen) aangevuld met extralegale voordelen.


Postulez maintenant pour Office Manager, Care Talents | Brussel en Vlaams-Brabant

Veuillez inclure vos coordonnées, votre formation et votre expérience afin que nous puissions voir rapidement si vous êtes le bon candidat pour le poste.

Coordonnées de contact

Formation et expérience

+3224740675