Skip to main content

Quality Control Consultant

Apply here

Laura Schollen
Career Manager


Apply here

Laura Schollen
Career ManagerLaura Schollen
Career Manager


Job description

Heb je een passie voor Food en Food Quality/Safety? Ben je klaar met je studie en toe aan je eerste of tweede stap in je loopbaan? Ter versterking van het  QA-team zoeken wij een quality control consultant 

Onze klant is de onmiskenbare leider in de fast-food service sector en biedt zijn medewerkers als geen ander ruimte voor initiatief, creativiteit en persoonlijke ontwikkeling in een sfeer van openheid en samenwerking. Om ons succes verder uit te bouwen zijn we op zoek naar een Quality Control Consultant die ons helpt onze reputatie van hoge kwaliteit van onze producten en ingrediënten te behouden.

Jouw missie : Ondersteuning bieden aan het restaurantmanagement op vlak van kwaliteit en voedselveiligheid en feedback geven aan leveranciers en de afdeling Supply Chain en Quality Assurance om zo de best mogelijke kwaliteit te garanderen voor onze klanten.bewak

Als Consultant ben je verantwoordelijk voor de evaluatie, opvolging en verbetering van de productkwaliteit geleverd door de leveranciers; het beoordelen van de operationele procedures,  correct functioneren van de apparatuur in de restaurants en het evalueren van de eindproducten. Je identificeert problemen, traint en adviseert het management en corrigeert procedures waar nodig met als doel het optimaliseren van de kwaliteit en voedselveiligheid in het restaurant. Je werkgebied is verspreid over alle restaurants in België. 

Profile

Wij zoeken iemand die initiatiefrijk en zelfstandig is. Je vindt het  leuk om  medewerkers te trainen. Je bent analytisch sterk, communicatief vaardig en werkt systematisch. Je bent sterk in conceptueel denken en in staat om verbanden te signaleren tussen grondstoffen, ingrediënten en eindproducten. Omdat het hier om een landelijke functie gaat is het erg belangrijk dat je de Nederlandse, Franse en Engelse taal, zowel in woord als in geschrift goed beheerst. 

Verder beschik je bij voorkeur over:

  • Ervaring in restaurants operations of voedingsindustrie;
  • Diploma voedingstechnologie of gelijkwaardig;
  • Kennis van productieprocessen, HACCP, wet- en regelgeving op vlak van voeding en hygiëne;
  • Sterke communicatieve vaardigheden en een open persoonlijkheid;
  • Basiskennis IT (Microsoft Word, Excel etc.).


Related vacancies

QA Specialist - Responsible Person


Apply now for Quality Control Consultant

Provide your contact information, education and experience so we can quickly see if you are a suitable candidate for the job.

Contact details

Education and experience

Related vacancies

QA Specialist - Responsible Person