Skip to main content

Senior Servicedesk engineer

Apply here

Eline Schoenmaeckers
Recruiter


Apply here

Eline Schoenmaeckers
RecruiterEline Schoenmaeckers
Recruiter


Introduction

Zitten openheid, eerlijkheid en wederzijds respect in je DNA en bezit je hierbovenop de juiste skills? Dan voel je je bij ons ongetwijfeld als een vis in het water. Bij ICT Talents streven we naar een samenwerking op lange termijn en mag je je als consultant verwachten aan een open communicatie bovenop een persoonlijke aanpak.

De boog kan niet altijd gespannen staan. ICT Talents is ook een flinke portie fun. Neem zeker eens een kijkje op onze sociale media om van de sfeer te proeven!

Job description

De ICT servicedesk is een skilled servicedesk en is onderdeel van IT Operations. Operations verzorgt de productie en toepassing van de IT-services voor de gehele organisatie. De ICT servicedesk is verantwoordelijk voor (telefonische) afhandeling van klantvragen, incidenten en overige meldingen voor IT-services. Zij staan voor kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Vanuit deze locatie ondersteun je 4 verschillende vestigingen.

In jouw rol van Senior ICT Servicedesk Medewerker registreer, analyseer en handel je (telefonisch) IT-gerelateerde vragen en storingen af van al jouw collega’s binnen de organisatie. Met jouw (technische) kennis van zaken over diensten, platformen, communicatiemiddelen, werkplektools én infrastructuur los je problemen in één keer goed en snel op. Je legt de meldingen en oplossingen zorgvuldig vast in de kennisdatabase. Ook bewaak je de afhandeltermijnen van de oplossingen conform de normen en servicelevels uit de servicecatalogus. Je bent een allrounder en bij jou staat servicegerichtheid hoog in het vaandel. Je krijgt veel energie van hands-on werkzaamheden waarbij je veelal in de lijn beschikbaar bent. Je bent het verlengstuk van de Teamlead ICT Servicedesk en je bent in staat incidenten te prioriteren en wanneer nodig te escaleren naar de Teamlead in Nederland..

Jij bent klant- én oplossingsgericht. Je denkt en handelt pragmatisch en ook jouw communicatieve vaardigheden zijn uitstekend. Operational excellence is waarvoor jij staat: te allen tijde vind jij de beste resultaten binnen de mogelijkheden. Doordat je goed luistert en de klantvraag deskundig analyseert, vorm je snel en zelfstandig een onafhankelijk oordeel. Verder ben je flexibel, kun je goed samenwerken én ben je integer.

Profile

 • Je bent in het bezit van een afgeronde ICT opleiding, minimum graduaat of bachelor niveau
 • Ruime ervaring als Senior ICT Servicedesk Medewerker/Meewerkend Voorman;
 • Ervaring met Office 365, Azure AD en RDP;
 • Ervaring met ondersteuning om ERP pakketten. Ervaring mer SAP en/of AS400 zijn een plus
 • Een goede beheersing van de Nederlandse, Franse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je hebt een onderzoekende aard, een sterk analytisch vermogen en een oplossingsgerichte mindset;
 • Je bent van nature geduldig, flexibel en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Je neemt verantwoordelijkheid en eigenaarschap over je werk.

Offer

What’s in it for you?

Heel wat! Je komt terecht in een groeiend en mensgericht bedrijf binnen de ICT-consultancy. Reken op een familiale sfeer, waarbij jij als individu belangrijk bent. We doen er dan ook alles aan om je je goed te laten voelen.

Al 15 jaar lang dragen we openheid, eerlijkheid en wederzijds respect hoog in het vaandel. Bij ons dus geen one shots, maar een samenwerking op lange termijn.

Uiteraard voorzien we ook:

 • Een aantrekkelijk bruto maandloon
 • Maaltijdcheques
 • Een maandelijkse netto vergoeding
 • Bedrijfswagen & tankkaart
 • GSM-abonnement
 • Hospitalisatieverzekering
 • Een informele werksfeer met ruimte voor eigen initiatief
 • Persoonlijke aandacht en begeleiding waardoor je de mogelijkheid hebt om jezelf te ontplooien, certificaten te halen en je kennis te versterken

Related vacancies

Windows/Linux Engineer


Software Implementation Consultant


Apply now for Senior Servicedesk engineer

Provide your contact information, education and experience so we can quickly see if you are a suitable candidate for the job.

Contact details

Education and experience

Number of years of experience*

Related vacancies

Windows/Linux Engineer


Software Implementation Consultant


+32 3 600 70 50