Skip to main content

IT-service engineer

Apply here

Eline Schoenmaeckers
RecruiterEline Schoenmaeckers
Recruiter
+32 491 62 74 93


Introduction

Zitten openheid, eerlijkheid en wederzijds respect in je DNA en bezit je hierbovenop de juiste skills? Dan voel je je bij ons ongetwijfeld als een vis in het water. Bij ICT Talents streven we naar een samenwerking op lange termijn en mag je je als consultant verwachten aan een open communicatie bovenop een persoonlijke aanpak.

De boog kan niet altijd gespannen staan. ICT Talents is ook een flinke portie fun. Neem zeker eens een kijkje op onze sociale media om van de sfeer te proeven!

Job description

Wat staat je te wachten?

Als IT-service engineer sta je in voor de dagdagelijkse ondersteuning van gebruikers. Je werkt hierbij autonoom in een moderne cloud focused IT-omgeving. Naast de ondersteunende taken zijn er mogelijkheden om een rol op te nemen waarbij je verantwoordelijk bent voor een of meerdere onderdelen van de werkplek. Hieronder vallen technologieën als MS Intune en Office 365.

Ben je service minded, heb je een drive om te groeien? Dit door mee te helpen aan de ontwikkeling van het werkplek gebeuren dan ben je op de goede plaats. Je krijgt de mogelijkheid om een specialist te worden in een omgeving met een internationaal karakter.

Je bent het eerste contact met gebruikers en daardoor het uithangbord van de IT-omgeving. Je ondersteund gebruikers met hun vragen op een open en efficiënte manier.

Verwerken van allerhande aanvragen zoals opzetten nieuwe systemen, O365 taken en beheer van standaard applicatie taken

Analyseert problemen en stuurt deze indien nodig door naar gespecialiseerde teams

Je werkt actief mee aan verbetering van processen een systemen. Je input en suggesties worden gewaardeerd. Je wordt uitgedaagd deze kleine projecten zelfstandig te leiden.

Je coördineert , implementeert projecten om de werkplek omgeving te verbeteren. Hierbij is automatisatie en standaardisatie key.

Profile

Herken jij je in onderstaande?

 • Je hebt een bachelor diploma of gelijkaardig door ervaring
 • Je bent service minded, vriendelijk en hebt goede communicatieve vaardigheden
 • Je hebt een brede kennis van werkplek technologieën PC’s, smartphones, Windows , O365, Intune, packaging, ...Technologie vloeit door je aderen. Je leert graag nieuwe dingen.
 • Je hebt kennis van scripttalen (Powershell, VBA, cmd....)
 • Verbale en geschreven kennis van Frans en Engels. Nederlands is een plus.
 • Je bent een go-getter met een analytische en probleemoplossend instelling.

Offer

What’s in it for you?

Heel wat! Je komt terecht in een groeiend en mensgericht bedrijf binnen de ICT-consultancy. Reken op een familiale sfeer, waarbij jij als individu belangrijk bent. We doen er dan ook alles aan om je je goed te laten voelen.

Al 15 jaar lang dragen we openheid, eerlijkheid en wederzijds respect hoog in het vaandel. Bij ons dus geen one shots, maar een samenwerking op lange termijn.

Uiteraard voorzien we ook:

 • Een aantrekkelijk bruto maandloon
 • Maaltijdcheques
 • Een maandelijkse netto vergoeding
 • Bedrijfswagen & tankkaart
 • GSM-abonnement
 • Hospitalisatieverzekering
 • Een informele werksfeer met ruimte voor eigen initiatief
 • Persoonlijke aandacht en begeleiding waardoor je de mogelijkheid hebt om jezelf te ontplooien, certificaten te halen en je kennis te versterken

Apply now for IT-service engineer

Provide your contact information, education and experience so we can quickly see if you are a suitable candidate for the job.

Contact details

Education and experience

Number of years of experience*
+32 491 62 74 93