Skip to main content

HR Consultant On Site

Apply here

Marijke Bellens
Coördinator HR Consultants


Apply here

Marijke Bellens
Coördinator HR ConsultantsMarijke Bellens
Coördinator HR Consultants
+32 491 90 04 42


Introduction

House of Talents is een HR dienstengroep die 10 bedrijven groepeert, gespecialiseerd in knelpuntprofielen: Sales Talents, Care Talents, Financial Talents, Executive Talents, HR Talents, Food Talents, ICT Talents, Science Talents, Technical Talents en Engi Talents. Onze gemeenschappelijke noemers zijn specialisatie, expertise, innovatie en klantgerichtheid. 
We bieden - per vakspecialisatie - HR diensten aan: werving & selectie, projectsourcing, interim management, uitzendarbeid, assessment & development centers en HR Consultancy. 

Elk bedrijf heeft zijn eigen identiteit en werkt binnen zijn eigen knelpuntberoep, maar we delen hetzelfde DNA: We zijn open & communicatieve doorzetters die kicken op resultaat én kwaliteit, die houden van een gezonde dosis FUN op het werk. We’re united in the War for Talents!

HR Talents is de HR dienstverlenende afdeling van House Of Talents, die een antwoord biedt op permanente alsook tijdelijke nood binnen HR afdelingen.

Ter uitbreiding van ons team van HR consultants (consultants die on site bij onze klanten HR projecten uitvoeren) zoeken wij voor onze divisie HR Talents Project Staffing ervaren HR Project Consultants met minimum een eerste werkervaring binnen één of meerdere HR domeinen (payroll, rekrutering, etc.)Job description

Als HR Project Consultant ben je intern bij onze klanten aan de slag. Daar help je hen bij hun personeel- en loonadministratie, rekrutering, het onder de loep nemen van hun HR-processen, etc. mogelijk aangevuld met optimalisatie projecten die zich voordoen. Wij stemmen de noden van onze klant af op jouw kennis. 
Onze klanten zijn actief in verschillende sectoren. Dit kan gaan van een kleine start up, KMO tot een grote internationale speler. Hun vestigingen bevinden zich in Brussel, Brabant en Vlaanderen. Wij zijn een neutrale partij waardoor onze consultants met een frisse blik de processen bij onze klanten kunnen behartigen en optimaliseren. Verder zorgt dit er ook voor dat onze consultants kennis krijgen en hebben van meerdere HR-, payroll- en tijdsregistratie systemen. 

Afhankelijk van jouw opdracht, kunnen jouw taken en verwachtingen per klant verschillen. Dit gebeurt steeds in samenspraak met jouw leidinggevende. 
Binnen ons team krijg jij voldoende ondersteuning en opvolging om te groeien in jouw rol als consultant.Profile

 • Minimum een eerste werkervaring in rekrutering en/of payroll (vanuit de rol van payroll en/of HR officer)
 • Grondige kennis van de sociale wetgeving en de wil om steeds up te date te blijven in deze materie.
 • Zich snel kunnen inwerken in nieuwe HR software tools.
 • Hoge mate aan zelfstandigheid en flexibiliteit, dit zowel in taken als afstand. Je wil tot één uur rijden, vertrekkende van jouw woonplaats.
 • Sterk klant- en servicegericht, dit zowel naar onze klanten als naar hun medewerkers toe.
 • Vlotte en duidelijk communicator: Je geeft constructieve feedback aan ons en de klant.
 • Zich snel inwerken en goed kunnen organiseren in een nieuwe omgeving.
 • Je wordt gedreven door een nieuwe uitdaging, krijgt daar energie van en bent leergierig.
 • Je wilt graag expert worden in jouw vak en streeft telkens naar dat beetje meer.
 • Goede kennis van de Nederlandse en -zeker voor Brussel- Franse taal.

Wij zijn actief in Brussel en Vlaanderen en zoeken bijkomende collega's die woonachtig zijn in de regio's Antwerpen-Limburg, Brussel-Vlaams Brabant en Oost- en West-Vlaanderen. 
Wij hechten veel belang aan ondernemerschap en moedigen dit aan! Als HR Project Consultant denk je met ons mee over jouw toekomstige opdrachten en plan van aanpak.
Wij zetten in op kennisdeling en overleg tussen het consultancy team om onze marktkennis te delen.
Voor onze medewerkers willen we een dynamische sparring partner zijn die inzet op de verdere ontwikkeling op maat van elk individu.
Via een individueel opleidingstraject op korte en lange termijn stomen we je klaar om de volgende stap in jouw carrière te zetten.

Offer

Naast een groep gedreven collega's die ook allemaal gebeten zijn door HR, payroll en de uitdagingen die daarbij horen bieden wij jou:

 • Een contract van onbepaalde duur met een competitief salarispakket in de vorm van een bruto maandloon met extra legale voordelen en een bonussysteem
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid om te groeien in deze boeiende en gevarieerde functie
 • Diverse opleidingsmogelijkheden en een ontwikkelingsplan op maat
 • Maandelijkse teammeetings en diverse fun events met ons team van consultants
 • Bedrijfswagen met tankkaart
 • GSM-abonnement en laptop
 • Uitgebreide hospitalisatie- en groepsverzekering
 • Forfaitaire onkostenvergoeding
 • Tewerkstelling in een 38h-week, waarbij je 12 extra bonusdagen (verlof) kan opbouwen

Apply now for HR Consultant On Site

Provide your contact information, education and experience so we can quickly see if you are a suitable candidate for the job.

Contact details

Education and experience

Number of years of experience*
+32 491 90 04 42