Skip to main content

Business Project Manager

Apply here

Alexander Van Crombrugge
Senior Consultant


Apply here

Alexander Van Crombrugge
Senior ConsultantAlexander Van Crombrugge
Senior Consultant
+32 498 85 96 21


Introduction

Voor onze klant, een gevestigde waarde in Vlaanderen binnen de voedingsindustrie, zijn we in het kader van hun verdere groei op zoek naar een Business Project Manager.

Job description

Als Business Project Manager realiseer je een breed scala aan projecten binnen HR, Finance, Marketing, Digitalisering, Operations, ICT, etc.  Je draagt de eindverantwoordelijkheid voor de oplevering van deze projecten binnen budget, timing, kwaliteit en met focus op de ROI.

Deze functie maakt deel uit van de afdeling Project & Process Management welke een transversale verantwoordelijkheid heeft over de gehele organisatie.

 • Naar aanleiding van een interne vraag vanuit de Business krijg je meerdere projecten toegewezen. Samen met hen definieer je de doelstellingen, middelen en deliverables van je project teneinde deze te koppelen aan een concreet actieplan en dit volgens de gekende project management approaches (Prince 2/Agile/Waterfall).
 • Je stelt multidisciplinaire teams samen (business analisten, PMO, business partners, ICT, marketing etc.) en weet buy-in te verkrijgen bij interne stakeholders om een optimale samenwerking te garanderen en te komen tot de gewenste projectdoelstellingen, implementatie en draagvlak.
 • Je bent verantwoordelijk voor de planning, voortgang en continuïteit van het project waarbij je waakt over de uitvoering van de taken en verantwoordelijkheden van jouw project team. Je monitort de deliverables, deadlines en het budget nauwgezet en zorgt dat deze gerespecteerd worden.
 • Zowel in- als extern ben jij het aanspreekpunt voor de toegewezen projecten waarbij je een helicopterview weet te bewaren en anticipeert op mogelijke problemen. 
 • Je fungeert als een coach voor je project team en geeft advies, toont  ownership, delegeert en communiceert teneinde samen het projectdoel te bereiken.
 • Rapporteren doe je aan de Divisiemanager Project Portfolio & Process Management.

Profile

 • Je behaalde een hoger diploma en hebt minimum 4 jaar relevante projectmanagement ervaring.
 • Je beschikt over een goede kennis van projectmanagement methodieken zoals Agile, Prince 2, Waterfall etc.
 • Je handelt steeds klant- en resultaatgericht met oog voor risico’s en bottlenecks.
 • Je bent analytisch, flexibel, oplossingsgericht en organisatorisch sterk.
 • Je bent sterk in het managen van verschillende projecten tegelijk, zonder het overzicht te verliezen.
 • Je hebt een breed organisatorisch inzicht welke je inzet om oplossingen, adviezen en keuzes tegen elkaar af te wegen.
 • Je bent gebeten door project – en change  management.
 • Door je gedreven en dynamische aanpak verkrijg je makkelijk buy-in en weet je mensen te mobiliseren en te enthousiasmeren.
 • Je communiceert vlot in het Nederlands. Een goed kennis van het Frans en het Engels zijn een  plus.

Offer

Je komt terecht in een dynamische veranderingsgezinde werkomgeving, waar ondernemerschap, zelfstandigheid en zelfontplooiing worden toegejuicht. 

Als Project Manager heb je een boeiende en uitdagende job met veel afwisseling en verantwoordelijkheid.

Je mag rekenen op een competitief salarispakket, inclusief wagen en extra legale voordelen. Daarnaast besteed de organisatie veel aandacht aan een gezonde work-life balance. 


Related vacancies

Business Process Architect


Apply now for Business Project Manager

Provide your contact information, education and experience so we can quickly see if you are a suitable candidate for the job.

Contact details

Education and experience

Related vacancies

Business Process Architect


+32 498 85 96 21