Skip to main content

Business Analyst

Apply here

Alexander Van Crombrugge
Senior Consultant


Apply here

Alexander Van Crombrugge
Senior ConsultantAlexander Van Crombrugge
Senior Consultant
+32 498 85 96 21


Introduction

Het dynamische familiebedrijf Patroba is sinds 1993 uitgegroeid tot marktleider in voorverpakte verse broden (o.a. Biaform en Boerkens’) en premium afbakbroodjes voor zowel de Belgische als internationale markt. Dankzij hun vakmanschap, persoonlijke aanpak, hoog kwaliteitsstreven en zin voor innovatie zijn ze een inspirerende partner voor hun retail- en andere klanten.

In het kader van hun groeiambities hebben ze recent een moderne en state-of-the-art productieplant in gebruik genomen.

Om hun verdere groei te verzekeren zijn ze opzoek naar een Business Analyst.

Job description

Als Business Analyst bekleedt je een nieuwe en centrale rol binnen de organisatie waarbij je het Management ondersteunt in het nemen van strategisch beslissingen doormiddel van het analyseren van data en het uitwerken van projecten in de domeinen: Supply Chain en Customer Marketing.

 • Je fungeert als Key User van hun ERP systeem en de verschillende interne/externe data platformen en beheert de masterdata (suppliers, customers, marketing, supply chain, …) teneinde betrouwbare en bruikbare data binnen de organisatie te garanderen.
 • Binnen het Supply Chain team ben je mede verantwoordelijk voor de demand & inventory planning teneinde continuïteit en beschikbaarheid van de producten te garanderen.
 • Door je expertise en analytisch vermogen werk je nauw samen met het Customer Marketing team voor o.a. pricing, analyseren van verkoopcijfers, product/ assortiment analyses, actieplannen, category management, productfiches, etc.
 • Je initieert en werkt projecten rond automatisatie en digitalisatie binnen Supply Chain en Consumer Marketing aangaande het optimaliseren van bestaande processen.
 • Je bereidt business cases voor waarin verschillende aspecten van een project (scope, risk assessment, stakeholders, objectieven, benefits & costs, etc.) worden uitgewerkt.
 • Rapporteren doe je aan het Management van de organisatie.

Profile

 • Je behaalde een bachelor of masterdiploma en hebt minstens 1 jaar ervaring in een gelijkaardige functie. Ervaring binnen een productieomgeving is een plus.
 • Je bent analytisch ingesteld en hebt een sterke IT-affiniteit in combinatie met een grondige kennis van Excel, kennis van een ERP systeem is een pluspunt.
 • Je bezit zeer goede communicatie skills en kan makkelijk buy-in creëren bij zowel Directie als Business.
 • Je bent sterk in het managen van verschillende projecten tegelijk, zonder het overzicht te verliezen.
 • Je bent nieuwsgierig, ondernemend, resultaatgericht en kritisch ingesteld.
 • Je communiceert vlot in het Nederlands – een goede kennis van het Frans en Engels zijn een plus.

Offer

Je komt terecht in familiale en dynamische en veranderingsgezinde werkomgeving, waar ondernemerschap, kwaliteit en zelfontplooiing worden toegejuicht.

Als Business Analyst heb je een boeiende en uitdagende job met veel afwisseling en verantwoordelijkheid.

Je mag rekenen op een competitief salarispakket en extra legale voordelen. Daarnaast investeert de organisatie in (externe) opleidingen voor haar werknemers

Related vacancies

Inventory Control Specialist


Apply now for Business Analyst

Provide your contact information, education and experience so we can quickly see if you are a suitable candidate for the job.

Contact details

Education and experience

Related vacancies

Inventory Control Specialist


+32 498 85 96 21