house of talents neemt valuebuilders over

House of Talents neemt VALUEbuilders Group over

House of Talents heeft zopas de overname van VALUEbuilders Group (HRbuilders & PAYROLLbuilders) afgerond. HRbuilders is een toonaangevend HR Interim Management agency. Via deze overname bevestigt House of Talents zijn doel om te blijven groeien en versnelt het zijn Europese ambities. 

Sinds de oprichting in 2008 is HRbuilders een vooraanstaande, snelgroeiende, internationale community op het gebied van HR interim management; al 10 jaar marktleider in België en het heeft de afgelopen 5 jaar ook haar positie in West-Europa verstevigd.

Via HRbuilders & PAYROLLbuilders zijn dit jaar alleen al meer dan 140 mensen aan de slag. “Wij geloven sterk in gepassioneerd netwerken op lange termijn. Wanneer men zich omringt met mensen die je goed kent en waarmee men een professionele fit heeft, en investeert in een lange termijn relatie, dan kan je snel schakelen en  volgen de resultaten  automatisch”, aldus zaakvoerder Katrien Devos. 

Steve Rousseau, CEO van House of Talents, is trots op deze uitbreiding van de groep. “HRbuilders verbindt zich ertoe haar klanten in contact te brengen met geweldige HR-mensen, ongeacht waar ze in Europa hulp nodig hebben. Ze zijn nuchter, dynamisch en ruimdenkend in hun aanpak, en doen er alles aan om de beste freelancers te matchen aan opdrachten met een perfect fit waardoor hun klant vanaf dag 1 added value ervaart. Met dat doel voor ogen hebben ze een netwerk van bijna 4000 onafhankelijke HR-managers opgebouwd. Zij geloven dat de toekomst van HR zal worden bepaald door ondernemerschap, toewijding, specialisatie, transparantie, authenticiteit en enthousiasme.

En dat is een behoorlijk ontwrichtende verandering in de HR-markt van vandaag.”

Captain Katrien Devos laat het bedrijf over en geeft het roer door aan haar team. Ze is en blijft de grootste ambassadeur. “We zetten volop in op groei in binnen- en buitenland en om die groei te realiseren is inbedding in een grotere, sterkere structuur nodig. De toetreding tot House of Talents geeft ons die mogelijkheid. We geloven ook heel sterk in kruisbestuiving tussen de verschillende niche-spelers binnen de groep waar we onze klanten kunnen servicen in veel verschillende niches.” Hans Joris, CEO VALUEbuilders: “We zullen ons DNA bewaren. HRbuilders en de mensen die HRbuilders hebben gemaakt worden al 10 jaar lang door onze klanten gewaardeerd, we zullen dan ook verder gaan in die richting, met een groter schip, met meer zeilen en meer mankracht. Onze klanten (bedrijven én interim-managers) kunnen blijvend op ons rekenen, we blijven onze roots trouw, met evenveel enthousiasme en vertrouwen in de toekomst.”

House of Talents werd in 2008 opgericht door Steve Rousseau en groepeert nu 11 verschillende bedrijven: Sales Talents, Care Talents, Financial Talents, HR Talents, Executive Talents, DigiTalents Next-ICT, BTS Food, Arcq, Chaintec Group & VALUEbuilders Group. De groep stelt meer dan 1.100 specialisten tewerk in verschillende nichemarkten en opereert in België en Nederland.

De overname van VALUEbuilders door House of Talents werd begeleid door ARGO Law en Deloitte voor House of Talents en door Vista Capital Partners en Van Olmen & Wynant voor VALUEbuilders.

Steve Rousseau
CEO House Of Talents
0474/841 544

Katrien Devos
Captain VALUEbuilders Group
0473/ 645 826

Hans Joris
CEO VALUEbuilders Group
0475/525 826